Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biliyorum. Benim okudugum 10 milyon civariydi. Larkin icin 2 milyon dedim ama daha da az. 1.8 civari. Hatta fenerliler madem bu kadar az biz neden almadik diyorlardi. Staff tas catlasa 2 milyon toplam alir. Haa fakat bu sene basari gelince sozlesmeler de uzatildi ve anlamsiz, mantiksiz olsa da zam gelmistir. Sonucta basari gelince UCL gibi extra para kazanmiyorsun.
Staffla beraber total 20 olduğuna eminim hocam. Yurt dışı kaynaklı birkaç sitede grafik olarak görmüştüm. Larkin 1.5-2 arası alıyor fenerin hiç kullanmadığı JL ve Tyler ennis de aynı civarda alıyor isyanları buna ama obra hiçbir zaman Larkin tarzı bir oyuncuyla oynamadı sevmiyor.

Liseci tayfayı savunan heriflere bakın hiçbir gerekçeleri yok yönetim ve başkanı düşürmeye çalışmalarının.Sorsanız yine bir gerekçe sunamazlar.Galatasaray'ı sırtından geçinen asalaklardan kurtarmalıyız.Bir de çıkıp ''Tüm liseliler aynı değil küçük bir grup'' diye maval okuyanlara en ağır küfürleri edelim.Tüm liseliler aynı zihniyette aman bizim gelir kapımız elimizden gitmesin her türlü hainliği yapalım

Ya zaten onda bende hemfikirim welbeck origi sturridge üçünden hangisi gelse 20 gol baracını geçer burda
benin sana tej katılmadığım husus sağlıklı welbeckin origiden daha iyi olduğu konusu.Neden dersende klop bu adami tutuyorsa nedeni sadece mevkisi degil öküz gibi koşması ve hucum pres yapıp diger oyunculara alan açmasıdır.

Ibrayi gectim.Transfer yetkisini elinden almak ne demek ya.Mustafa Cengiz i indirmek icin Galatasarayin onunu kesmeye calisiyor adamlar

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaten buradan anlaşılıyor o şerefsiz dinazorların derdi GS degil , dursun gibi bu çakallara para kazandıran adamın başa gelmesi.

Bu sene de cunku bu yil da adam gibi transfer yaparlarsa hem butce toparlayacak hem 23. Sampiyonluk gelecek bu sebeple bu dinazorlara kuruş koklatmayan Mustafa Cengiz daha da guclenecek. Bunu istemiyor serefsizler.

Şimdi liseli tayfanın takımı tekrar ele geçirmek istemesindeki en büyük sebebi kendi mantığımla anlatmaya çalışayım...

Kulübün batma yolunda olduğunu görünce liseliler ilginç bir şekilde elini taşın altına koyan Mustafa Cengiz'i getirdiler. Ne oldu da birden Mustafa Cengiz'i koltuğundan etmeye çalışıyorlar diye düşündüğümde aklıma Galatasaray'ın UEFA kriterlerini uygulayıp borçları aşağı çekmesi, ceza yememesi, gelirlerinin artması gibi etkenlerin yanı sıra yeni çıkacak Banka borçlarının düşük krediler ile bertarafı olayı ilk sırada yer alıyor.

Şimdi düşünün ki 1 küsür milyar TL' lik borç devlet tarafından kapatılacak. Başta oturan liseliler bu paradan nemalanmaya çalışmayacak mı sanıyorsunuz? Düşündükleri tek şey para. Başka birşey değil. Ama buna müsade edilmemesi gerekiyor. Birilerinin buna mani olması gerekiyor.

Şimdi liseli tayfanın takımı tekrar ele geçirmek istemesindeki en büyük sebebi kendi mantığımla anlatmaya çalışayım...

Kulübün batma yolunda olduğunu görünce liseliler ilginç bir şekilde elini taşın altına koyan Mustafa Cengiz'i getirdiler. Ne oldu da birden Mustafa Cengiz'i koltuğundan etmeye çalışıyorlar diye düşündüğümde aklıma Galatasaray'ın UEFA kriterlerini uygulayıp borçları aşağı çekmesi, ceza yememesi, gelirlerinin artması gibi etkenlerin yanı sıra yeni çıkacak Banka borçlarının düşük krediler ile bertarafı olayı ilk sırada yer alıyor.

Şimdi düşünün ki 1 küsür milyar TL' lik borç devlet tarafından kapatılacak. Başta oturan liseliler bu paradan nemalanmaya çalışmayacak mı sanıyorsunuz? Düşündükleri tek şey para. Başka birşey değil. Ama buna müsade edilmemesi gerekiyor. Birilerinin buna mani olması gerekiyor.
Yerinde bir tespit.Çok değil 6 ay-1 sene önce başkan adayı olan yoktu Şimdi elini değil vücudunu taşın altına koyan adamları götürmeye çalışıyorlar.

Bende isterim ama basimiz belaya girecek :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt