Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muriç gelirse hayırlı olsun demekten başka birşey gelmez elimizden... 3 Milyon € diyorlar anlaşma fiyatı...

Yönetim bence gectigimiz yaz transfer döneminden ders cikarmis

Oyuncu transfer etmeden önce ilk olarak satacagiz ki rahat olalim,ne yazik ki gecen sezon transferler yapildiktan sonra ffp sikintisi yasamamak icin son hafta gomis satildi,pazarlik icin elimiz güclü degildi

Yönetim kesinlikle dogru yolda ilerliyor,güveniyorum kendilerine

Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, transfer sezonunun gözde ismi Vedat Muriqihakkında açıklamalarda bulundu. A Spor'a özel açıklamalarda bulunan Yılmaz Bal, Muriqi için 10 milyon euro istediklerini belirtti.

'GALATASARAY'I REDDETTİK'

Yılmaz Bal açıklamasında, "Abdurrahim Albayrak 3 milyon euro verdi. 3 milyon Euro'ya Vedat Muriç'i vermeyeceğiz. Vedat ile zaten görüşmelerimiz sürüyor. Bize diyor ki; "Rizespor'un menfaatleri ile benim menfaatleri örtüşecekse bu transfer olsun" Türkiye'den iki teklif (Galatasaray, Fenerbahçe) yurt dışından bir teklif (Touolouse) var. İstediğimiz teklif gelmezse Vedat Muriqi takımda kalacak. Vedat Muriqi için 10 milyon euro istiyoruz. Muriqi'yi 500 bin euroya almıştık, 10 milyon euroluk talebimiz var" sözlerini kullandı.

Hazard'ın 10 numaralı formayı istemesine rağmen vermeyen modric gözden çıkarılmış.

Fenerbahçe en büyük aday olarak göze çarpıyor.Oyuncu ile ilk görüşmeler olumlu geçmiş.

Katar'ın suudilerin bi takımı kaldırıp gomis'i alıyor..

Bunların liginde bizim bilmediğimiz bi çekişme mi var ? mesela kabileler arası veya aşiretler arası parasal yarış vb.. gibi..

Diagne'ye de 10 üzeri bi para verecekler.. forma satışı yok o yok bu yok ne yapıyorlar bu kadar adam alıp anlamıyorum

Ne Muriç i ya.
Muriç e 3 Milyon bile fazla. Muriç ancak bonservisi elinde olur deneme amaçlı belki alınabilir.
Oturma organlarını kaldırmayın bu yavşakların

Vedat'a 3 milyon euro teklif edilmesi bile skandal. Sezon sonu istersen bedavaya alabilirsin. Yabancı statüsünde oynayacak bir adam için bu para verilmez. Bizim zaten 12 yabancımız var üstüne 3 milyon euro verip yabancı sayımız 13'e çıkarmaya hiç gerek yok. Rizespor başkanı seneye 3 milyon euro getiren kulüp bile bulamayacak ve Vedat bedavaya gidecek.

Takimda seviye gittikce iniyor, Muriqi ile niye ilgileniyoruz onu hala cozemedim. FFP problemi varken biz simdi Diagne ye pahali yedek mi ariyoruz yoksa anadolu takimi gibi Muriqi den Galatasaray'in ilk 11 oyuncusu olmasini mi bekliyoruz? Sacma sapan islerle zaman kaybediyoruz yine.

Mustafa başkanın başını Albayrak yakacak hala transfer ekibinin başında olması kabul edilemez. Geçen yıl yurtdışında yaptığı amatörlüklerden kimse ders çıkarmamış. Başkanın güvendiği bir dostu olabilir ama burası Galatasaray her olaya duygusal bakamazsın rasyonel kararlar almak zorundasın başkan. Albayrak sadece Florya ile ilgilenmeli transferden elini ayağını çekmeli.

Bu Abdurrahim akıllanmayacak yemin ederim. Babanin parasını mi harciyorsun sen apo? Hala gidip Muriq çöpünun kapısında yatıyor ya.

SON DAKİKA | Ryan Babel, bir hafta sonra İstanbul'a gelerek Galatasaray yönetimi ile transfer detaylarını görüşecek. (TRT Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt