Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belhanda ile sampiyonlar ligi aman allahim. dogru olursa fatih terime iyi hayal kurmalar derim

fernandoda satilmali. orta sahaya dinamizim lazim

Belhanda'yı laubali hareketleri ve pas hatalarından dolayı çok sevmem ama bu yıl ŞL'deki en iyi oyuncumuz olabilir özellikle Schalke maçlarında.

Bu gomis naapmaya çalışıyor yol mu yapiyo acaba iki gunde bir bu tarz seyler sonra ailem sari kirmizi falan
D9BSuhWXkAAqkEH.webp

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rodop'un söylediğinden anladığım 2 kişi gidiyor.

Belhanda'ya niye bu kadar takıldı anlamıyorum. Zira bu yıl takımda ondan kötü performans göstermiş yabancı oyuncuları sayalım. Mariano,Nagatomo,Fernando,Mitroglou net olarak daha az katkı verdiler. Ndiaye'yi kiralık olduğu için listeye almadım.

Odessa da turist amacli mi var yoksa allahin 365 gunu ordalar mi
Ukraynaya yerlesme durumu var
Yagmurdan kacarken doluya yakalanmyalim

Ben iş için geldim ve tabi burada yerleşikler de gördüm ama çoğu tatil için burda.

Polonya ve Macaristan ise erasmuscu tayfanın uğrak yeriymiş.

Akşam bütün mekanlarda bunlar var.

Belhanda'ya niye bu kadar takıldı anlamıyorum. Zira bu yıl takımda ondan kötü performans göstermiş yabancı oyuncuları sayalım. Mariano,Nagatomo,Fernando,Mitroglou net olarak daha az katkı verdiler. Ndiaye'yi kiralık olduğu için listeye almadım.
Hepsini satsan Belhanda'yı satınca gelecek paranın yarısı gelir anca. Elde para edecek 3 adam var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt