Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence 8 olarak düşünüyor hoca bakalım görücez,ama tempolu 1 orta saha ihtiyacımızda var.Bütçe yeter umarım köklü bir değişiklik için hem belhanda hem diagne iyi paralara satılmalı.Bekleyip görelim.

parayı gereksiz harcamazsak, (kasımpaşaya domalmaktan vazgeçip, treze transferinin gereksiz olduğunu anlarsak) yeter bence

Biz Diagneye toplamda 13 milyon ödedik, peki biz bunu satarsak acaba kasimpasaya pay verilecekmi? Valla korkarim o bile vardir

En kötü durumda

Muslera
Mariano
Marcao
Luyindama
Nagatomo
Fernando
Banega
Feghouli
Belhanda
Onyekuru
Rondon

Şeklinde olmalı kadro.

Bence Mariano, Fernando,Belhanda yerine de daha genç isimler alınmalı.

Benim hayalimde ki kadro

Muslera
Maehle
Marcao
Luyindama
Dalbert
Fernandinho
Banega
Grujic
Feghouli
Onyekuru
Rondon

2 opsiyonlu kiralık
2 Serbest (Rondon, Babel)
Cüzi bonservisle Fernandinho
10 Milyon EURO Dalbert
7 Milyon Euro Maehle
5 Milyon Banega

Oyuncu ile anlaşılmış gençler ! Kulüp ile değil, bu hafta sonu kim gidecekse İspanya'ya gidip işi bitirecekmiş. Ayrıca bir iki genç isim kadromuza katılabilir. Lakin basında hiç ismi geçmeyenler bunlar, Ozonwafor falan değil yani. Aslında duyum demeyelim buna, zira ben görüşmedim Mert ile, THY Galatasaray grubunda Mertle arası çok iyi olan bir yönetici kardeşimiz geçti bilgiyi, benim buradan Mert ile görüşmem zaten imkansız. Bir kez daha tekrar ediyorum. Sevilla ile anlaşıldığı takdir de "EVER BANEGA GALATASARAY"da.

Abi sen de kabul edersen şöyle bir önerim var ;

1.Levent Abi -Özgür gibi kendini ispatlamış arkadaşlarımıza özel bir duyum bölümü açılsın

2. Kesinlikle misafirlere kapalı olsun

3.Forumda bu tarz duyumcuları trollemeye çalışan inanmıyom ya diyen tipler var bu yüzden sadece duyumcu arkadaşlara güvenen kişiler bölüme alınsın bir nevi siyasi tartışma platformu gibi..

4.Bu bölümde''sallama ya '' ''ben de duyum aldım messi geliyor'' vs. konuşan kişiler forumdan 1 ay uzaklaştırma alsın

5.Bu bölüme sadece kendi talep eden üyeler erişebilsin bu sayede duyumcu görmek istemeyenler rahat rahat takılsın forumda hem bizi hem de duyumcuları saçma postlarıyla rahatsız etmemiş olurlar

Levent abinin geçen yılki saçma olaylardan sonra bir daha duyum vereceğini düşünmüyordum bizi kırmadığına çok sevindim

Satalim,kalan paranin 3.5 ile Vedat,bedelsiz Balo alalim,ortaya da Banega,gerisini sonra bakariz
Sadece cagnenin satisi ile bile adam akilli kadro kurariz
Banega 6-7
Balo/welbz/Sturridge beles
Muric 3 mio
Babel beles
Jimmy beles

Belhandayi da 10-12 ye satip 7-8 mioyu benaccer/Mensah felan verip gelen kalani da rotasyona harcamak gerek

Abi sen de kabul edersen şöyle bir önerim var ;

1.Levent Abi -Özgür gibi kendini ispatlamış arkadaşlarımıza özel bir duyum bölümü açılsın

2. Kesinlikle misafirlere kapalı olsun

3.Forumda bu tarz duyumcuları trollemeye çalışan inanmıyom ya diyen tipler var bu yüzden sadece duyumcu arkadaşlara güvenen kişiler bölüme alınsın bir nevi siyasi tartışma platformu gibi..

4.Bu bölümde''sallama ya '' ''ben de duyum aldım messi geliyor'' vs. konuşan kişiler forumdan 1 ay uzaklaştırma alsın

5.Bu bölüme sadece kendi talep eden üyeler erişebilsin bu sayede duyumcu görmek istemeyenler rahat rahat takılsın forumda hem bizi hem de duyumcuları saçma postlarıyla rahatsız etmemiş olurlar

Levent abinin geçen yılki saçma olaylardan sonra bir daha duyum vereceğini düşünmüyordum bizi kırmadığına çok sevindim
Hayır böyle bir bölüm falan istemiyorum. Zira ben duyumcu değilim diye üstüne basa basa söyledim. Ufak bir bilgi öğrenilme dayalı burada paylaştım. Ayrıca rezervasyon-bilet satış ile ilgili bu dönem benden bilgi maalesef alamayacaksınız. Zira o defteri ben geçen transfer döneminde kapattım. Yine dayanamadım yolcu bilgisi paylaştım.Lakin bu dönem onu yapamayacağım. Zaten şu an ki sistemde de HUB'da olmadığım için her hangi bir rezervasyon yada bilet bilgisine ulaşabilmem mümkün değildir. Sadece arkadaşları arayarak yada mesaj göndererek bunlara ulaşabilirim.

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando Banega
Feghouli Mata Babel
Welbeck

Sadece Banegaya ödenecek bonservis.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

muazzam bir kalite ama bu kadro defansif olarak büyük zaaflar yaşar topu hiç vermememiz lazım.. feghouli defansa gelmiyordu onyekuru yerine babel geliyor o da gelmez mata desen hiç gelmez.. banega-fernando çok kaliteli ama ısıran rakibi sindirecek oyuncu yok beklerin 2si de 33lük.. Ben böyle bir kadroya karşıyım

Veteran futbolculara para saçmaktan ne zaman vazgececegiz acaba bu ever banega denen adam sevilla da kötü oynuyordu gelirse soyunurum diyorlar ve bunu diyen adam hiç banegayı izlememiştir muhtemelen.

Kötü futbolcu değil tabi ki ama 31 yaşında adam alıyorsan birinci sınıf olsun sevillanın dehleyeceği banega olmasın

Marianoyu nereye kitleyecez acb.

o adam gitmez

Veteran futbolculara para saçmaktan ne zaman vazgececegiz acaba bu ever banega denen adam sevilla da kötü oynuyordu gelirse soyunurum diyorlar ve bunu diyen adam hiç banegayı izlememiştir muhtemelen.

Kötü futbolcu değil tabi ki ama 31 yaşında adam alıyorsan birinci sınıf olsun sevillanın dehleyeceği banega olmasın

Birinci sinif oyuncular 20m avrodan başliyor kardeş

Adam bu sezon 51 maç oynamişve 30 yaşinda

Gelirse gelecek 2-3 sene direk katki saglar

Ayrica Melo da juventusun dehledigi orta saha oyuncusuydu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt