Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veteran futbolculara para saçmaktan ne zaman vazgececegiz acaba bu ever banega denen adam sevilla da kötü oynuyordu gelirse soyunurum diyorlar ve bunu diyen adam hiç banegayı izlememiştir muhtemelen.

Kötü futbolcu değil tabi ki ama 31 yaşında adam alıyorsan birinci sınıf olsun sevillanın dehleyeceği banega olmasın

30 üstü 1. sınıf topçulara bakalım ronaldo 33ünde juveye gitti suarez barcada agüero cityde hala as oynuyor dani alves 32de juveye 33te PSGye gitti...

banega bize gelme ihtimali bulunan topçular arasında 1.sınıftır.. Yaşı 31 de olsa büyük katkı sağlayacaktır

Hyg3l_1497259011_8432.jpg

ewt, neyse ki bu tabloyu tekrar görecez. iyi şeyler de oluyor. @Gökhan Sancak

Fernando copune satip, fransa ikinci liginden cigersiz dos sart.

Cheick doucoure
Jeando Fuchs

en fazla 2,5m tutar

transfersiz sezon gecirecegimizi hisederek ciglik atiyorum, galatasarayin en büyük düsmani galatasaraydir!!!

Veteran futbolculara para saçmaktan ne zaman vazgececegiz acaba bu ever banega denen adam sevilla da kötü oynuyordu gelirse soyunurum diyorlar ve bunu diyen adam hiç banegayı izlememiştir muhtemelen.

Kötü futbolcu değil tabi ki ama 31 yaşında adam alıyorsan birinci sınıf olsun sevillanın dehleyeceği banega olmasın
Bak mesela soyunurum diye ben dedim. Espri olsun diye de ben sen ve senin gibileri anlamıyorum. Hemen ortaya hiç izlememiştir lafı giriyor. Yahu siz 7/24 milletin yanında mı yaşıyorsunuz da ne yapıp yapmadığını biliyorsunuz? Benim karım bile her yaptığımı bilmiyor.

Zaten kendi yazdığın mesajın bile çelişki ile dolu aklınca Banega hakkında olumlu yorum yapanların çelişki içinde olduğunu ima etmeye çalışmışsın.

Mantıklı 3-4 hamle ile bu lige damga vururuz en iyi kadro,en iyi hoca ve en mantıklı taraftar bizde yeterki yönetim bu yapıya ayak uydursun dışarıdan müdahale gelmediği sürece bu ligin Juventusu ,PSG tarzi takımı oluruz ...

Sevilla sözleşme uzatma istediği ama banega ile anlaşamadığını yazıldı İspanya medyasında.

Şimdide sözleşmesi bitmeden para kazanmak istiyorlar oyuncudan işte.
Sevilla yerini doldurur bir şekilde ama bizim gibi takımlar için fırsat transferi oluyor işte.

Daha gencini ve bu kalitede olan oyuncuyu Türkiye'ye getirmemiz mümkün değil veya çok büyük paralar harcamamız gerekir.

Kötü de oynamadı açıkçası izlediğim kadarıyla.

Banega gerçekten orta saha için çok üst düzey olur yalnız yanına fernandoyla falan olmaz baya hareketli işin defansif yönünü iyi yapan bi dos lazım

Yönetim ibra konusu mahkemeler transfer yapamama muhabbeti kendi içimizdeki problemlerin medya tarafından infiale dönüştürme çabası olarak kullanıldığını düşünmeye başladım. Yönetimin de bir an evvel bir açıklama yapıp 1. Ağızdan konuya açıklık getirmesi gerekir bana sorarsanız. Suan transfer olayı da bi gölgeye düştü gibi oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt