Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veteran futbolculara para saçmaktan ne zaman vazgececegiz acaba bu ever banega denen adam sevilla da kötü oynuyordu gelirse soyunurum diyorlar ve bunu diyen adam hiç banegayı izlememiştir muhtemelen.

Kötü futbolcu değil tabi ki ama 31 yaşında adam alıyorsan birinci sınıf olsun sevillanın dehleyeceği banega olmasın
Kotu oynuyordu derken? Bir tek interde kotu oynadi. Bu sezon yine iyidi

Oyuncu ile anlaşılmış gençler ! Kulüp ile değil, bu hafta sonu kim gidecekse İspanya'ya gidip işi bitirecekmiş. Ayrıca bir iki genç isim kadromuza katılabilir. Lakin basında hiç ismi geçmeyenler bunlar, Ozonwafor falan değil yani. Aslında duyum demeyelim buna, zira ben görüşmedim Mert ile, THY Galatasaray grubunda Mertle arası çok iyi olan bir yönetici kardeşimiz geçti bilgiyi, benim buradan Mert ile görüşmem zaten imkansız. Bir kez daha tekrar ediyorum. Sevilla ile anlaşıldığı takdir de "EVER BANEGA GALATASARAY"da.
:cimbom:

Galatasaray’ın Trezeguet için teklifi: (Sporx)

5 milyon Euro bonservis bedeli
‍♂ Ahmet Çalık
‍♂ Ömer Bayram
UCL başarı primi

Kasımpaşa’nın talebi:

12 milyon Euro bonservis bedeli

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tumblr_n0qpnd6HT21rqf5p6o1_400.gif

Fatih terim ardanın gelmesine izin vermez umarım.Büyük hata olacak hazır herseyi yola sokacagız.

[B]Krampon Sports[/B]‏ @[B]KramponSport[/B] 18 dk.18 dakika önce
Daha fazla
Fenerbahçe'nin, kiralama ücreti beklemeden kiralık listesine koyduğu Michael Frey'e kulüp bulunamıyor. (@Ekremkonur)
256 Maç
Uyruk: İsviçre
80 Gol
Mevki: Santrafor
32 Asist

Söveceksiniz biliyorum ama ben bu adamı bir miktar beğenmiştim. Tam hocanın istediği işçi forvetlerden biriydi , Fener kullanamadı.

Daha fazla
Fenerbahçe'nin, kiralama ücreti beklemeden kiralık listesine koyduğu Michael Frey'e kulüp bulunamıyor. (@Ekremkonur)
256 Maç
80 Gol
32 Asist

Söveceksiniz biliyorum ama ben bu adamı bir miktar beğenmiştim. Tam hocanın istediği işçi forvetlerden biriydi , Fener kullanamadı.

harbiden okadar da kotu degil bence

Daha fazla
256 Maç
80 Gol
32 Asist

Lige gelmis gecmis en futbola uzak santrafor. Anca ona buna basıyordu sahada cidden mal gibiydi.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Banega’nın gelmesinden ziyade, N’Diaye’nin gitmesine sevindim.

Allahım böyle kazma yok. €16.000.000’a sattık, birde yönetime kızan olmuştu o zaman.

Her oyuncu doğru paraya satılır.

Arda yı ne yapacağız ki?

Hadi tüm ön yargıları geçmişi bilmem beyim kenera koyalım....

Adam futbolu bitirmiş kafasında ve vucut olarak. Bunu bu saatten sonra canlandırmak mucize ötesi ve çok sabırla olur. İstikrarlı devamlı oynamalı ki belki kendisine gele bilsin. Onbir de bu durumun ile hiç yeri olmadığına göre boş bir yatırım olur büyük olasılıkla.

Performansa bağlı sözleşme olursa belki oluru var denilir de bu bunu asla kabul etmez

Ersun Yanal ve Rıza Çalımbay’ın Trabzonspor’un başındayken faydalanamadığı Theo Bongonda, Zulte Waregem’den Genk’e 7 milyon Euro’ya transfer oldu.

39 Maç
14 Gol
14 Asist

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt