- 12 Haziran 2011
- 72.205
- 21.807
- 2.743
Az kaldı az..
Mutluluk yakın, meşaleleri yakın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelirse eğer kendisini futbola verirse bayağı katkı sağlar...
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Hoca gelsin dedikten sonra tepki olur mu snc rtsArda gelecek kendinizi hazırlayın yavaştan
Çok fazla tepki çekmemek için şimdi açıklamıyorlardır
Hoca gelsin dedikten sonra tepki olur mu snc rts
32 yi bitirip 33 e giriyor ne kadar katkı sağlayabilir?gelirse eğer kendisini futbola verirse bayağı katkı sağlar...
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
[B]Krampon Sports[/B] @[B]KramponSport[/B] 18 dk.18 dakika önce
Daha fazla
Fenerbahçe'nin, kiralama ücreti beklemeden kiralık listesine koyduğu Michael Frey'e kulüp bulunamıyor. (@Ekremkonur)
256 Maç
Uyruk: İsviçre
80 Gol
Mevki: Santrafor
32 Asist
Söveceksiniz biliyorum ama ben bu adamı bir miktar beğenmiştim. Tam hocanın istediği işçi forvetlerden biriydi , Fener kullanamadı.
hoydaaaaaArda zaten bizde haberiniz olsun.
Arda zaten bizde haberiniz olsun.
Ciddimi?Arda zaten bizde haberiniz olsun.
Arda zaten bizde haberiniz olsun.
Kesin bilgi mi rtaş özledik kaptanı çokArda zaten bizde haberiniz olsun.
eğer kendisini dediğim gibi futbola verirse yaş önemli değil...sadece ilk onbir için düşünülmemeli...bizim yedeklerimiz fazla iyi değil ve orayı bayağı güçlendirir...böylede düşünmek lazım....32 yi bitirip 33 e giriyor ne kadar katkı sağlayabilir?
Cidden yemiyorum. Fatih Terim'den özür diledi. Taraftar tepkisi olmasa ta sezon bitiminde açıklanacak idi. Barcelona'dan kiralık aldılar. Bence bizde faydalı olur. Eğer taraftar ile arasını iyice düzeltirse muazzam olur. Zira Başakşehir maçından sonra olaylara ve söylemlere bir tek kendisi karışmamıştı.Abi milleti yiyorsundur inş
hoydaaa diyesim geldi sonra vazgectim ve düşündüm oan gelsin o da gelsin son şansı bu falan sonra çayıma şeker atıp içtimArda zaten bizde haberiniz olsun.