Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hyg3l_1497259011_8432.jpg

ewt, neyse ki bu tabloyu tekrar görecez. iyi şeyler de oluyor. @Gökhan Sancak

Az kaldı az..

Mutluluk yakın, meşaleleri yakın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gelirse eğer kendisini futbola verirse bayağı katkı sağlar...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Hoca eğer gelmesi yönünde ısrar ediyorsa beklenenin aksine katkı sağlayabileceğini düşünüyorum

Fizik olarak bitik belki ama sonradan girip sıkıştığımız maçlarda iş yapabilir.Maaşı da düşük olacak kanımca

[B]Krampon Sports[/B]‏ @[B]KramponSport[/B] 18 dk.18 dakika önce
Daha fazla
Fenerbahçe'nin, kiralama ücreti beklemeden kiralık listesine koyduğu Michael Frey'e kulüp bulunamıyor. (@Ekremkonur)
256 Maç
Uyruk: İsviçre
80 Gol
Mevki: Santrafor
32 Asist

Söveceksiniz biliyorum ama ben bu adamı bir miktar beğenmiştim. Tam hocanın istediği işçi forvetlerden biriydi , Fener kullanamadı.

Türk olsaydı Umut Bulut kontenjanından isteyebilirdim rotasyon için ama yabancı olduğundan pas.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eski bi röpartaj.İçeriye girdiği 5 maçta 2 asist 1 gol ile oynamış..
Arda Turan: Başakşehir'in sistemine göre benim kenarda durmam gerekiyodu ama ben içeriye girmeyi seviyorum.

Takımi içinde münafıklıklar zuhur edecek ve isimiz gücümüz rast gitmyecek bu arda denen uğursuz cenabet futbolcu bozuntusu gelirse

Allaha yakın bize uzak olsun.

32 yi bitirip 33 e giriyor ne kadar katkı sağlayabilir?
eğer kendisini dediğim gibi futbola verirse yaş önemli değil...sadece ilk onbir için düşünülmemeli...bizim yedeklerimiz fazla iyi değil ve orayı bayağı güçlendirir...böylede düşünmek lazım....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Abi milleti yiyorsundur inş
Cidden yemiyorum. Fatih Terim'den özür diledi. Taraftar tepkisi olmasa ta sezon bitiminde açıklanacak idi. Barcelona'dan kiralık aldılar. Bence bizde faydalı olur. Eğer taraftar ile arasını iyice düzeltirse muazzam olur. Zira Başakşehir maçından sonra olaylara ve söylemlere bir tek kendisi karışmamıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt