Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ben herşeyi geçtim de Arda o kadar da kötü bir Galatasaray li değil yahu. Evet arkadaşları filan sıkıntılı ama hiç yoktan satıp ta fener e filan gitmedi. Çokta saapmamak lazım. Sonuçta sınır için alınan bir önlem ve yedek kulubesini güçlendirir makul fiyata.

Oyuncu ile anlaşılmış gençler ! Kulüp ile değil, bu hafta sonu kim gidecekse İspanya'ya gidip işi bitirecekmiş. Ayrıca bir iki genç isim kadromuza katılabilir. Lakin basında hiç ismi geçmeyenler bunlar, Ozonwafor falan değil yani. Aslında duyum demeyelim buna, zira ben görüşmedim Mert ile, THY Galatasaray grubunda Mertle arası çok iyi olan bir yönetici kardeşimiz geçti bilgiyi, benim buradan Mert ile görüşmem zaten imkansız. Bir kez daha tekrar ediyorum. Sevilla ile anlaşıldığı takdir de "EVER BANEGA GALATASARAY"da.
Peki bu yönetici kardesimiz mert birimi? Yani kandirmaz degilmi seni?

Bu arada Arda haberi Mert'den değil :D Boşuna adamı şikayet etmeyin. Bizatihi Arda'nın kendisindendir.

Abi troll duyumcular gibi oldun iyice artık.

eskiden ne güzel kaynaklı bilgi verir, uçak koltuk numaralarına kdr paylaşırdın.

yapma böyle, seni de kaybetmeyelim

Arda mı..?

8e694d281af55ab45488fb2aefc26d89.jpg

sent via GSC

Ersun Yanal ve Rıza Çalımbay’ın Trabzonspor’un başındayken faydalanamadığı Theo Bongonda, Zulte Waregem’den Genk’e 7 milyon Euro’ya transfer oldu.

39 Maç
14 Gol
14 Asist

bu çocuğu neden beğenmediklerini hiç anlamadım ts yani altı üstü olcayı oynattılar kaç sene

Levent bey söyleyene kadar ciddiye almıyordum bu Arda muhabbetini. Sorun iyi yada kötü futbolcu olması değil. İğrenç bir 'adam' olması. Vallahi bunu Terim de adam edemez. Kendi söyleminin tam aksi olarak bu zat hayatının hiç bir döneminde adam olmadı. Ben bir kusayım dönücem hemen

Mehmet Ağar mı, Haluk Ulusoy mu. hangisi buzları eritti

Hangi konuda

Arda olayını diyorsan Arda hocanın cenazesinden sonra arayıp baş sağlığı dilemiş.Sezon bittikten sonra da yaşanan her şey için özür dilemiş hocayı tekrar arayıp

En son olarak da tatilde bir buluşma gerçekleşmiş

Abi troll duyumcular gibi oldun iyice artık.

eskiden ne güzel kaynaklı bilgi verir, uçak koltuk numaralarına kdr paylaşırdın.

yapma böyle, seni de kaybetmeyelim
Melih trollük yapacak biri miyim allasen ? :) Bakın Arda olayını bizatihi Arda'dan diğer Banega olayını da Mert'den duydum ki Mert'in söylediğini ben duymadım. THY Galatasaray grubundan öğrendim. Bakalım zaman ne gösterecek. Yoksa başka bir isim vermedim. Ha scout olarak bir iki genç isim kadroya katılabilir. Ozonwafor harici denildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt