Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.479
- 39.329
- 3.293
banega bulmuşlar da kılsızını arıyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevillanın Son senesindeki maçlarını izliyordum. Genelde 70 sonrasında oyundan alınıyordu.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Banega gelsin, gotüme 1 literik su sişesi sokarim
Transfermarkt da "Denk Oyuncular" Funksyonu var.
Transfermarkt'ın alternatifleri Banega için:
![]()
killisi degil miydi o?banega bulmuşlar da kılsızını arıyorlar
Real Madrid'in transferlerine bak. 5 oyuncu için 300 milyon Euro'dan fazla para vermişler daha şimdiden.
Oyuncular Kulüp Bonservis Eden Hazard Chelsea 100,00 mil. € Luka Jovic E. Frankfurt 60,00 mil. € Éder Militão FC Porto 50,00 mil. € Ferland Mendy Olimpik Lyon 48,00 mil. € Rodrygo Santos FC 45,00 mil. €
Tamamdır Öğretmenim.*fonksiyon
38 premier lig maçının 24 ünde oynamış. Ortalama dakikay bakılırsa 17 18 maç eder. Zaten fernandinho tercih ediliyordu fernandonun yerine. Bence sende boş yapma.Fernando - Performans 15/16 (Ayrıntılı görünüm)
Bilmiyorsun , bari atıp tutma , milleti yanlış yönlendirme.
Banega iyi oyuncu ancak Sevilla bir adamın posasını çıkartmadan onu biryere göndermez 3-5 kuruşa.
Bazı arkadaşlar anlamıyor maalesef.Oyundan düşüyor. Temposu da düştü artık. Adamlar dogru zamanda elden cıkarıyorlar iste.
Turkceni gelistirmeye calistigini bildigim icin boyle duzeltiyorumTamamdır Öğretmenim.
38 premier lig maçının 24 ünde oynamış. Ortalama dakikay bakılırsa 17 18 maç eder. Zaten fernandinho tercih ediliyordu fernandonun yerine. Bence sende boş yapma.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok eyvallah. Türkçe yazmayı zaten bu forumda öğrendim - Gerisini sen düşün artıkTurkceni gelistirmeye calistigini bildigim icin boyle duzeltiyorum
Yoksa tdklik yapmak gibi amacim yok yanlis anlasilmasin