- 1 Temmuz 2010
- 19.935
- 6.632
- 1.663
Al şababın takım değeri 20 milyon euro, Diagne için 15 milyon euro nasıl verecekler hiç inanmıyorum bu habere ama umarım bu parayı verirler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla iyi kötü onu bilemem ama öyle bir söylenti duydum. Ömer Bayram dan iyidir sanki ?bir an yusuf yazıcı ile karıştırdım. senin bahsettiğin tam bir çöp.
El Mundo Deportivo gazetesi muhabiri Gabriel Sans: Barcelona, Arda Turan'ı satmak istiyor ama alan yok. (Radyospor)
yok 50 iste.Normalde 1 sikke bile etmezde 30 golün hatrına satmaya çalışıyoruz.20 milyon euro....
-
yok 50 iste.Normalde 1 sikke bile etmezde 30 golün hatrına satmaya çalışıyoruz.
0m€ talibiz.El Mundo Deportivo gazetesi muhabiri Gabriel Sans: Barcelona, Arda Turan'ı satmak istiyor ama alan yok. (Radyospor)
ne övdün amk şikecilerini be biraderEljif ve Jailsonu sattıklarını düşünelim
Harun
(Volki)
İsla Serdar Skrtel Kolarov
(dirar-topal-yok-hak)
Fejsa-Yok
(ozan-emre)
Dirar BenArfa Konoplyianka
(alper-moses)
Yok
(Frey)
İyi bir forvet ve iyi bir 8 numara alirlarsa, (tutarsa) kağıt üzerinde gayet şampiyonluk yarışı verebilir bir kadro.
Unutmayalım ki sadece yerel ligde oynayacaklar.
Biraz stoper rotasyonu zayıf kalıyor sadece.
El Mundo Deportivo gazetesi muhabiri Gabriel Sans: Barcelona, Arda Turan'ı satmak istiyor ama alan yok. (Radyospor)
Murige neysede Trezeguet birkere yetenekli adam.Sığır değil.Murigiye 10 verende yok zaten.Onlar ne isterse istesin biz 3 milyon,Fener 2.5 teklif etmiş!trezege'ye 15 murige 10 istenen yerde senin dediğin rakam normal
Alamayacağımız adamlar üzerine yorum yapmıyoruz.Yusuf Yazıcı'ya kimse gelsin fena olmaz diye yorum yapmaz zaten.
Bursaspor da oynayan sol bek diye ekleyelim de kafalar karışmasınDuyum var!!! Yusuf Erdoğan Galatasaray yolunda... Transfer kesin olmasa da bu yönde görüşmeler devam ediyor
Bu trabzonsporlu olan çocuk mu?