Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.874
- 2.376
- 403
Siz mi duydunuz mu ?Fernando reges ile vedalaşacağımızı düşünüyorum orta sahaya genç polonyalı bir topçu alacağımız şeklinde müspet duyumlarım var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siz mi duydunuz mu ?Fernando reges ile vedalaşacağımızı düşünüyorum orta sahaya genç polonyalı bir topçu alacağımız şeklinde müspet duyumlarım var.
Devre arası duymuştum sene sonu için böyle bir operasyon olacağınıSiz mi duydunuz mu ?
Hülle yapacaksın on numara çözüm Abdülkadir Ömür Abdülkadir Parmak Yusuf Yazıcı için 25 Milyon trink Diagne Belhanda yolla Balotelli'yle imzala bak bakalım ne oluyor.Yurtdisindan 12+3 ister, bizden 15+5 falan ister 100 de 100. Ayni fiyatta birakmaz bize.
Fernando reges ile vedalaşacağımızı düşünüyorum orta sahaya genç polonyalı bir topçu alacağımız şeklinde müspet duyumlarım var.
Nebil Evren: Galatasaray Luyindama ve Diagne bonusları ile transfere 7-8 milyon eksiden başlayacak.
Ulan bunlarda haberci güya.Bonuslar ffpye girmiyor.Luyindama 5 milyon opsiyonu var maicondan gelen kira bedeli düşünce -3.5 gibi bir rakamla başlıyoruzNebil Evren: Galatasaray Luyindama ve Diagne bonusları ile transfere 7-8 milyon eksiden başlayacak.
Haber kimin hocam?Beşiktaş Trezeguet'i istemiş. Adamlar takasla hiç kapımıza gelmeyin. Nakit paranız varsa buyrun demişler
Haber kimin hocam?
Ulan bunlarda haberci güya.Bonuslar ffpye girmiyor.Luyindama 5 milyon opsiyonu var maicondan gelen kira bedeli düşünce -3.5 gibi bir rakamla başlıyoruz
Bonuslar ffp sayılmıyor diye biliyorumNebil Evren: Galatasaray Luyindama ve Diagne bonusları ile transfere 7-8 milyon eksiden başlayacak.
Ben de sayılıyor diye biliyorum, bonuslar sayılmıyor forvet alacağız dediler sonra sayılıyormuş para yok oldu olayBonuslar ffp sayılmıyor diye biliyorum
Kapa bildirilen bir bonus yokBonuslar ffpye giriyor
Daha bu yaz yaşandı kriz hatırlamıyor musunuz?
Oyuncuların transferlerindeki bonuslar hesaplanmadığı için santrafor alamadık