Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Comollinin transfer ettiği futbolcular leş kadro planlaması 0 fakat adam satıyor abi.Elif-Josef-Guliano üçlüsünü +40 gibi bir paraya satacak nerdeyse.Bizim topçularımız olsa 20 milyondan fazlasına satamazdık gibime geliyor.Tabi Comolli ne komisyon alacak bilemiyoruz

satamayız çünkü taraftar olarak kendi futbolcularımızı yerin dibine sokmak konusunda üzerimize yok.

an itibariyle kadro yapak:

Muslera

Mariano - Luyindama - Marcao - Nagatomo

Fernando - Banega

Feghouli - Belhanda - Babel(Onyekuru)

Welbeck

Nasil ?
Mariano ve Nagatomo hariç şimdilik güzel. Bu ikisiyle şampiyonlar liginde paspas oluruz.Beklerin 30 yaş altında olması lazım. Teklif varsa 3'e 5'e bakmadan satılmalılar

Diagne hazırlık maçında 3 gol atmış adam tam bir gol makinası 20 milyondan aşağı teklife kapıyı göstermek lazım ...

Yıldız oyuncu düşmanı domf muriçi istiyon demek haa

Bu Comollinin transfer ettiği futbolcular leş kadro planlaması 0 fakat adam satıyor abi.Elif-Josef-Guliano üçlüsünü +40 gibi bir paraya satacak nerdeyse.Bizim topçularımız olsa 20 milyondan fazlasına satamazdık gibime geliyor.Tabi Comolli ne komisyon alacak bilemiyoruz
Onlara yakinda uefanin degil fifanin semsiyesi gelecek :))

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6013 met Tapatalk

vay be 1000 mesajım olmuş gsc de. 10 yıldır buradayım. artık daha fazla yazmaya başladım.. e hani yeni statü vermiceniz mi? gsc efsanesi, büyük başkan, onursal üye falan. bari tecrübeli üye olayım lan.. şaka şaka biz galatasaray'ı da gsc cimbom'u da menfaatsiz sevdik. saygılar

wallaha reis ben 1 senede 7889 mesaj attim xd

vay be 1000 mesajım olmuş gsc de. 10 yıldır buradayım. artık daha fazla yazmaya başladım.. e hani yeni statü vermiceniz mi? gsc efsanesi, büyük başkan, onursal üye falan. bari tecrübeli üye olayım lan.. şaka şaka biz galatasaray'ı da gsc cimbom'u da menfaatsiz sevdik. saygılar

Hayırlı olsun @Hayri Cund beyin iban numarasına 1905 USD ödeme yaparak premium üye olmaya hak kazandınız;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt