Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şener,gibi yeteneksizi alıp senelik 1 milyon dolara yedekte oturtacagimiza.
Hamsilerin almak üzere olduğu Murat sağlam'i almak daha yararlı olabilir.

Çocuk alman altyapısı görmüş ve daha 21 yaşında üstelik bonservisi elinde.

MARCAO VE LUYINDAMA ile açtığımız yoldan devam edelim!

8 haziranda açılması gereken transfer sezonu açılmamış tff tarafından gerçekten... daha önce yapılan planlamaya uymuyorlar bilerek ve isteyerek geciktiriyorlar.. fenerbahçe'nin alacağı cezaya göre çeşitli alternatif planlar yapılıyormuş transferler ile ilgili. ne gibi bir adilik, ne gibi bir şerefsizlik peşindeler gene bilmiyorum ama normal olmayan şeyler var

Uefa karari 30 haziranda aciklanacagindan mumkun oldugunca gec acip onlarin alacaklari oyunculari bizim almamiza engel olmak.

Bugun acilsa biz isi bitiricez ama fb yapamayacak!!

Fenerasyon is basinda !

@elmonumental83: Galatasaray Falcao’yu istemiyor, Falcao Galatasaray’ı istiyor. Oyuncu menajerler aracılığıyla haber gönderdi fakat Fatih Terim sıcak bakmadı.

Terim’e teklif edilen Falcao emin olun Beşiktaş’a Fenerbahçe’ye de teklif edilmiştir.

Galatasaray Welbeck’e cok yakın...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Serkan recberin onerdigi iyi bir adam var

bastien toma genc 8 numara

@elmonumental83: Galatasaray Falcao’yu istemiyor, Falcao Galatasaray’ı istiyor. Oyuncu menajerler aracılığıyla haber gönderdi fakat Fatih Terim sıcak bakmadı.

Terim’e teklif edilen Falcao emin olun Beşiktaş’a Fenerbahçe’ye de teklif edilmiştir.

Galatasaray Welbeck’e cok yakın...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao'lar 2 oldu.

Bu yazılanlar forvet Falcao içindir her halde diye düşünüyorum.

8 haziranda açılması gereken transfer sezonu açılmamış tff tarafından gerçekten... daha önce yapılan planlamaya uymuyorlar bilerek ve isteyerek geciktiriyorlar.. fenerbahçe'nin alacağı cezaya göre çeşitli alternatif planlar yapılıyormuş transferler ile ilgili. ne gibi bir adilik, ne gibi bir şerefsizlik peşindeler gene bilmiyorum ama normal olmayan şeyler var

Renkdas pislik dusundukleri kesin ama galiba henuz yeni yonetim kurulu olarak toplanmamişlar. Bu yuzden tarih belli olmadı diye dusunuyorum. Ayrıca Rızık Reis bizim haklarımızı savunur herhalde.

Real, Hazard'ı almış demek..

c8621f1b9fbdc99e6008e0a66aa27f97.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt