Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rizespor Başkanı Hasan Kartal: "Vedat Muriqi'nin gönlü Galatasaray'dan yana." (TRT Spor)

2.5 milyon teklif etmisiz muriqi icin

3.5 milyon da yetersizmis rize baskanina göre

Serkan rençber

Adam sadece önermiş olmak için öneriyor çoğunun maçını tam izlenmiyordur. Oyunlardan, youtube daki öneri videolardan görüp söylüyor. Örneğin ben Takefuso kubo yu 1.5 yıl önce önerdim ama maçını izlemedim, sadece videolar ve scout yorumlarına baktım. Çok boş adam bence, ayrıca nefes alıp konuşsa çok iyi olur.

Uefa karari 30 haziranda aciklanacagindan mumkun oldugunca gec acip onlarin alacaklari oyunculari bizim almamiza engel olmak.

Bugun acilsa biz isi bitiricez ama fb yapamayacak!!

Fenerasyon is basinda !
Hacı ne anlatıyorsunuz yav. Transfer yapamazsın diye bir olay yok şu an alıp satabilirsin kimse engelleyemez UEFA bile engelleyemez. Transfer sezonu açıldığında federasyon sözleşme imzaladığın oyucuları resmileştirecek.
Önümüzdeki süreçte bir maç olsa tamam ortalığı yakalım ama yok ha bu değildir ki bunların mallıklarını örtsün. Hayır 4 aydır gayri resmi olarak zaten görev yapıyorsunuz, türkiye kupası finalinde boy gösteriyorsunuz iş icraate geldi mi dala ilk olaydan falso.
Korkulacaksa son dakikalarda birşeyler yetiştirme işimiz olursa onun yetişmemesinden korkmak gerekir ağır sıçmaya geldiler

Bu valenciayla ilgili çok komik bir olay olmuştu hatırlayan var mı bir yorumcu alaves mi ne demişti adını unutup

Vedati kimse almaz. Belese bir takima gider

1 yıl sözleşmesi kalan adamı 4.5 milyonluk kazıkla sokacak bize Rize'nin başkanı.

En az 2 milyonda maaş veririz ohh temiz...

Allah kahretsin böyle düzeni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt