Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır ama forumda fenerliler var hemde yeni üye değil epey eski üyeler maç günleri yada bizim kaos zamanları giren tipler ifşa oluyorlar zaten genelde
Hocam ben kötü birşey demedim.Bence takımın bazı oyuncuları ile yolları ayırmamız gerekiyor Hamza zamanında olduğu gibi.Gerçekten bu sene şampiyon olduk ama kötünün iyisiydik

Bu sene Rodop durgun mu? Buralar onun paylasimindan gecilmezdi. Daha gecen sene bircok seref yoksunu vallahi gibi yeminler edip, Allah Peygamber karistirip transferde bizleri kekleyen sozde duyumcular vardi. Yaslaniyoruz be

Bu sene Rodop durgun mu? Buralar onun paylasimindan gecilmezdi. Daha gecen sene bircok seref yoksunu vallahi gibi yeminler edip, Allah Peygamber karistirip transferde bizleri kekleyen sozde duyumcular vardi. Yaslaniyoruz be
Eskiden Şeref Aydın, Asaletin Yeter(Osman abi) gibi adamlar vardı.

92ff1ccb11c3cfcccb90f151b99ad469.jpg

Hala 10m istiyorlar helal olsun inşallah bu istekten vazgeçmezler de biz vazgeçeriz

Hoca vedati as forvetmi istiyor yada 2.forvetmi ?fikri olan varmı as forvetse eyvah derim

92ff1ccb11c3cfcccb90f151b99ad469.jpg

Hala 10m istiyorlar helal olsun inşallah bu istekten vazgeçmezler de biz vazgeçeriz
Muriqi 4 yada 5 milyon eder etmez bilmiyorum ama hem bizim sahamızda hem onların sahasında oynadığımız maçlar sonrası o açıklamaları yapan adama ve klübüne 1 tl bile kazandırılmamalı. Bırakalım kardeş klübü şikecilere satsınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt