Tugay Ponçaklı
Kırmızı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 1.911
- 1.941
- 698
Senin kurduğun cümleyi sökeyim sayın haluk bey.Haluk Yürekli: Bankalar Birliği ile kulüpler arasında olması beklenen projenin iptal olması yüksek ihtimal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin kurduğun cümleyi sökeyim sayın haluk bey.Haluk Yürekli: Bankalar Birliği ile kulüpler arasında olması beklenen projenin iptal olması yüksek ihtimal.
Senin kurduğun cümleyi sökeyim sayın haluk bey.
Aceleyle ben kurdum o cümleyi![]()
transfer yapmayı bekliyoruzBeşiktaş transfer açıkladı, Kasımpaşa açıkladı, biz niye bekliyoruz.
Bankalar Birliği'nin bu işten vazgeçmesi + Beinsport'un yaptığı ödemede indirim ya da belki de çekilme durumu varken ucuz genç oyuncular ve altyapı çok önemli.
Bu arada kulüplerin batması bence daha hayırlı olacak ama neyse.
Heee günahını aldık herifin desene neyse sevmiyorum zaten o adamı.Aceleyle ben kurdum o cümleyi![]()
zaten sokeyim degil baska bisey ima etmis. dikkatine ustat.
Resmi siteden yapılan açıklama onu ima ediyordu ben de anlamadım ama umarım saçmalamıyorlardır.Beşiktaş transfer açıkladı, Kasımpaşa açıkladı, biz niye bekliyoruz.
Edit: Konyaspor da açıklamış transfer.
Haluk Yürekli: Bankalar Birliği ile kulüpler arasında olması beklenen projenin iptal olması yüksek ihtimal.
Jelibon tüketirmisin?Ya ne sergeni bazisi da yigit diyor gecem biri bana jeliboncu ercan sen misin dedi ya da öyle bi sey soyledi![]()
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İbretlik tespit üstad belhanda hastası ercan vardı sahi yok ne zamandırCan Esmer
an EsmerC
n EsmerCa
EsmerCan
Esm erCan
dikkat
bayCan Esmer
an EsmerC
n EsmerCa
EsmerCan
Esm erCan
dikkat