Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Neden?ihraç yemişti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden?ihraç yemişti
banka hesabıma 100 avro atıyorsun sebebini söylüyorum, bizde su yakmıyoruz ahbabNeden?
Ben tel no işine bakıyorum, para işine Recep Yıldırım bakıyor.banka hesabıma 100 avro atıyorsun sebebini söylüyorum, bizde su yakmıyoruz ahbab
banka hesabıma 100 avro atıyorsun sebebini söylüyorum, bizde su yakmıyoruz ahbab
ihraç yemişti
kaç kere izledin![]()
Yeni Jovic'i bulmuslar, alman kulupleri son yillarda scouting konusunda cok basarili
öyle gerektiği içinneden heis
"Galatasaray accepts, for the duration of the settlement agreement, a calculated limitation on the number of new registrations it may include within its A list for the purposes of participation in UEFA competitions. "
Burada da belirtildiği üzere konu A listesine kayıtla ilgili. Her transfer döneminde bakarlar eksideysen tüm oyuncuları kaydedemezsin, bu bir kısıtlamadır. Sonrasında sana verdiği gözlemleme dönemi bitince de kontrol ederler bu da 1 Haziran - 31 Mayıs aralığıdır.
Izlemedim ama guvendigm ve uzun zamandir takip ettigim hesaplarin analizlerini ve yorumlarini okudum ve cok ovduler bu adamikaç kere izledin
Türkcesi biraz daha ekstra informasyonlu.
"Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2021/22 sezonunda kaldırılacaktır. Halihazırda UEFA 2017/18 A listesinde yer alan oyuncular ile, sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamında değildir. "
Izlemedim ama guvendigm ve uzun zamandir takip ettigim hesaplarin analizlerini ve yorumlarini okudum ve cok ovduler bu adami
+ izlememe ne gerek var, oyuncu soyle boyle biri demedim de zaten, yorumumda buna mi takildin yani
Yeni Jovic'i bulmuslar, alman kulupleri son yillarda scouting konusunda cok basarili