Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olması gereken bu, devlette zaten para yok üstüne bir de devlet bankasından düşük faizle kredi vermek, halkın rızkını yemek olur. sebep de şımarık, zengin iş adamlarının yedikleri boklar

Çok güzel bir yorum yapmışsın,devlet daha çiftçinin pamuk primini tam ödeyemedi ziraat bankasından(%70 ödeme geldi sadece oda geç kaldı 2 ay )klüplere yardım saçmalık çiftçi kan ağlarken,adı üzerinde ziraat bankası sözde...

bu yorumu yapmak için biraz konuya hakim olmak gerekir yusuf kardeşm 3. şahş agızlarıyla atıp tutmaya sübyancılık yapmakla bu işler yürümüyo
tumblr_nv2xstFBjk1srzv2zo2_250.gif

Özlemişiz reis uzun süreli kaybolma :asd:
kardeşm çabamızın adı galtasaray.
burda ben taraftarımız mutlu olsun die 2-3 isim veriyorum gene laf yiyen ben oluyorum fakat burda boş boş konuşan kardeşlerimiz saygı duyuyor.
bu düzen beni bozuyor biraz renktaş

Yunus Emre hakli kardes, her potansiyelli oyuncu Jovic gibi cikmiyor ve cikamazda.
Her transfer risk degil mi? Ben scouting konusundan bahsediyorum. Benfica'nin takimda dusunmedigi adami aldilar, sans verdiler ve Real Madrid'e sattilar. Diger aldiklari adam tutar tutmaz ama dogru bir yol izlediklerini anlatmaya calistim. Genc ve dusuk maliyeti olan bir oyuncu. Ornek almamiz lazim.

Tuğba Dural'ın ne işi var yahu orada :D Galatasaraylı değil mi Tuğba hanım, ben mi yanlış hatırlıyorum.?

Her transfer risk degil mi? Ben scouting konusundan bahsediyorum. Benfica'nin takimda dusunmedigi adami aldilar, sans verdiler ve Real Madrid'e sattilar. Diger aldiklari adam tutar tutmaz ama dogru bir yol izlediklerini anlatmaya calistim. Genc ve dusuk maliyeti olan bir oyuncu. Ornek almamiz lazim.
haklisin bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt