Koray Akgerman
10 Numara!
- 4 Eylül 2012
- 11.427
- 5.964
- 1.373
Bi son durum ne diye bakayim dedim ki transfersizlikten millet transfer nobeti sayfasinda ali koctan, bitcoinden falan bahsediyor!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana olan desteğinden memnunumüstüne oynuyorlar reisin
2 yıllık mod hayatımda 1 gün bile maaş alamadım!!Keramettin Admir bayram ikramiyesini bitcoine yatırdım diyordu , size maaş bile vermiyorlar haa?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3 aylık p istiyorum
işçinin emekçinin yanında kaç kişi olacak bakalım!!!
2 yıllık mod hayatımda 1 gün bile maaş alamadım!!
Milik 40 milyon avrovedat murig 3 veya 3.5 gibi rakamlara bitecekse ve kadrodaki 2. santrafor olacaksa okey. 1. santrafor olarak düşünülüyorsa kimse kabul etmez.
birinci golcü herkesin tamam diyeceği sağlam ve güvenilir biri olmalı. rondon, batshuayi, milik, bilemedin en kötü balotelli tarzı ve isimli biri olmalı
cavani napoliye dönecek deniliyor. milik için uğraşılabilir tabi bize düşer mi bilmiyorum.
Programı mı izliyorsun?ali koc orda oturan bi hamfendiye simdi üretime gecti yakinda anne olacak mi dedi yoksa benmi yanlis duydum?
internetteki hamlelerimize dikkat edelimfenerbahçenin DE ali koçun DA ...............................
yok kardesim acti demin program bitmeden satranc oynarken duydumProgramı mı izliyorsun?
Hamfendi de tam oturtmalık ama
fenerbahçenin DE ali koçun DA ...............................
2017de almışOha Fernandinho takibe almis bizi
o halde hoOha Fernandinho takibe almis bizi
Fernando geldiğinden beri takip ediyor.Oha Fernandinho takibe almis bizi