Ersin Uslu
Kırmızı Üye
- 18 Ağustos 2011
- 2.015
- 1.071
- 1.413
Almanyadaki eniştemkaynak nedir

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almanyadaki eniştemkaynak nedir

Ulan, bunu kanitlamazsan adam degilsin, en adi herif sensin Aydin.Mehmet Ocak gibi kişiler Ali Koçu savunuyordu üstad
Gelir şimdi sana küfr ederse şaşırmam aman diyim
Cenk Tosunu önerdim ya rengim. Cagne satilip butun para tosuna gomulmeli.Kral kafa açma da santrafor öner yav...
Max kruse yi de fener alıyormuş.kaynak nedir
King Buraka ne dersin ?Cenk Tosunu önerdim ya rengim. Cagne satilip butun para tosuna gomulmeli.
KralArda gelecegi icin Kinqburaka negatifim. Ikisi beraber sorun yaratirlar.King Buraka ne dersin ?
Kargalar çıldırsın diyorsun hae?Cenk Tosunu önerdim ya rengim. Cagne satilip butun para tosuna gomulmeli.
Welbeck sirf ingiliz diye overrated cop bir futbolcudur, Semih kaya bile buna karsi oynayinca Bulent korkmaz kesildi.
Balotelli kafadan rahatsiz manyak birsey, gelirse kralda olur vezirde.
Bence Ibrahime Niene, onu almaliyiz.
@burhancanterzii: Transfer |
Ever Banega orta saha için en çok istenen isim. Yıllık 4 milyon avro maaş istiyor. Sevilla’nın bonservis bandı 5. Pazarlıklar sürüyor.
Santrfor seçenekleri Falcao, Balotelli, Welbeck, Muriqi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İngiliz pasaportlu futbolcular gelmez.Vedat Muriqi'yi aldık.Yanına dönüşümlü oynayacak bi Scout transferi iş yapar.Mariano yerine Valencia gelebilir.Orta sahaya bonservis harcamalıyız..
Ev taşıyo.Forum ve İnstagram'da aktif değil.Evi taşısın haberleri verir..Özgür Ayten'den haber yok mu?