Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.213
- 7.641
- 2.568
5.5 m bonservisbitmis gozuyle bakiyorum
3.3 maaşa biter bu iş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5.5 m bonservisbitmis gozuyle bakiyorum
Cok yuksek fiyatlar biciyorsun.
Maehle 8 9 etmez, en fazla 5 eder 1 sene sozlesme ile. Sirf djenepo Southampton'a gitti diye herkesi istemiyor Southampton. Southampton denilen takim kendi alt yapisinda Valery cikarmis bir herif, ve bu yuzden Cedric'i gonderdiler. Maehle 4/5'e biter. Belcika icin 4 5 iyi bir rakamdir.
Banega 5'e biter kanimca.
Okay 10 etmez, o kadarda iyi biri degil ve devamli uyuya kaliyor saha'da top ondayken. fazla abarttiniz.
Niane gene 5milyona alabilecegimiz bir isim. Fransiz kulupleri icin 5 milyon avro, hele kume dusme tehlikesi olacak Metz gibi takimlar icin 5 milyon avro kolay reddedilecek rakam degil.
Bu sol beke yazılan Moreno kim beyler günlerdir moreno moreno adam kim anlayamadım
Gelir 4-5 güne.Geldiğinde sorarsın..Sörci naber
liverpool'dekiBu sol beke yazılan Moreno kim beyler günlerdir moreno moreno adam kim anlayamadım
Joveticde olabilir.Hazır Mariano & Banega gibi Sevilla görmüş oyuncuları ekibimize kazandırıyorken araya da bir Muriel sıkıştırmasak mı ?
öğlen olan mevzu sıkıntılı, şuan her zamanki nöbet
bu win win olayı gibi biz de yapsak 200m tl toplasak cok iyi olur aslında,fenerin hiç bi işine yaramaz bu para ama bizim için müthiş olur
Roma'nın oyuncusu kiralık oynuyor oradaEkvador-italya maci
İtalyanin sol beki
Luca Pellegrini
Cagliari nin topcusu
Sozlesmesi bitiyor 30 haziranda
İyi topcu almak lazim
O topçu zaten bilindik bi adam, ucuza bırakmazlarEkvador-italya maci
İtalyanin sol beki
Luca Pellegrini
Cagliari nin topcusu
Sozlesmesi bitiyor 30 haziranda
İyi topcu almak lazim
Kolombiya milli takımında Falcao nun yedeğini düşünürken neden direkt oynayan Falcao yu düşün müyoruz?Hazır Mariano & Banega gibi Sevilla görmüş oyuncuları ekibimize kazandırıyorken araya da bir Muriel sıkıştırmasak mı ?
falcao 33 muriel 28 yaşında olduğu için olabilirKolombiya milli takımında Falcao nun yedeğini düşünürken neden direkt oynayan Falcao yu düşün müyoruz?
Murel hep ikinci adamdı,bir nevi Robin di.Sevilla'da da Ben Yedder'in yedeğiydi.Bize rakiplere korku salacak esasoglan Batman lazım.falcao 33 muriel 28 yaşında olduğu için olabilir
bomba değil de fünye diyelim biz şenerePazartesi bombalar patlayacak. İlk bomba Şener kardeşimiz