Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onyekurunun nesi begenilmiyor anlamiyorum

daha az estetik top oynayip daha fazla skor katkisi yapiyor

bruma daha yetenekli olsa da o kadar skor katkisi yapacagini sanmiyorum

kuru iyi golcü. arkasinda linnes fln oldu mu iyi asist yapabilir ama nagatomo gibi 1 ihtiyarla oynayamiyor.

Şimdilik böyle olacağını düşünüyorum

Gidecekler:
Diagne - 15 m euro

Gelecekler:
Luyindama - 5 m euro
Banega - 6 m euro
Vedat - 3.5 m euro
Babel - Bonservis yok
Welbeck - Bonservis yok
Şener - Bonservis yok
Jimmy - Bonservis yok

onyekurunun nesi begenilmiyor anlamiyorum

daha az estetik top oynayip daha fazla skor katkisi yapiyor

bruma daha yetenekli olsa da o kadar skor katkisi yapacagini sanmiyorum

kuru iyi golcü. arkasinda linnes fln oldu mu iyi asist yapabilir ama nagatomo gibi 1 ihtiyarla oynayamiyor.

allahtan belamızı istiyoruz da ondan beğenilmiyor.

allahtan belamızı istiyoruz da ondan beğenilmiyor.
Yukarida Allah var. Göz var nizam var. Onyekuru'nun kiralik oyuncu olarak verdigi mücadeleyi Sinan 5 senenin toplaminda vermedi. Kiralik olarak Jo Alvesleri Giovannileri gördük. Kuru iyi cocuk.

muriqi 2. santrafor olarak gelecek gibi duruyor ama içimde şöyle bir his var ki. diagne-mitrouglu ikilisindeki duruma benzer bir durum yaşanacak gibime geliyor. nasıl ki diagne ligin gol kralı ünvanı ve 13m bonservis ile geldi ama takıma hiç bir şey katmadı. mitrouglu ona nazaran daha iyi bir adamdı ama diagne'nin sıfatlarının arkasında kaldı.

ismi bizimle anılan welbeck, balotelli, sturridge gibi adamların da şuan sadece isimleri mevcut. mevcut performansları isimlerinin çok gerisinde. bunlardan birini alırsak eğer diagne'de olan şeyi tekrardan yaşayacağız gibime geliyor. 3-5 hafta sonra muriqi oynasın daha fazla katkı verir diyeceğiz. ama eğer ki bu adamlardan biri gelirse inşallah bu dediklerim olmaz da bu ismi geçen adamlar isimlerine yakışan bir futbol ortaya koyarlar.

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şimdilik böyle olacağını düşünüyorum

Gidecekler:
Diagne - 15 m euro

Gelecekler:
Luyindama - 5 m euro
Banega - 6 m euro
Vedat - 3.5 m euro
Babel - Bonservis yok
Welbeck - Bonservis yok
Şener - Bonservis yok
Jimmy - Bonservis yok

Sık sık, belki biraz daha çıkar :D
dbd8070e83abbb6d22a91e3666f8e736.gif

Yukarida Allah var. Göz var nizam var. Onyekuru'nun kiralik oyuncu olarak verdigi mücadeleyi Sinan 5 senenin toplaminda vermedi. Kiralik olarak Jo Alvesleri Giovannileri gördük. Kuru iyi cocuk.

şampiyonluğu ilan ettiğimiz anda en çok o sevindi. bonservis imkansız. 1 yıl daha izleyelim galatasaray formasıyla. sonra zaten en kötü başaltı takımlarda izleyeceğiz ingiltere'de

muriqi 2. santrafor olarak gelecek gibi duruyor ama içimde şöyle bir his var ki. diagne-mitrouglu ikilisindeki duruma benzer bir durum yaşanacak gibime geliyor. nasıl ki diagne ligin gol kralı ünvanı ve 13m bonservis ile geldi ama takıma hiç bir şey katmadı. mitrouglu ona nazaran daha iyi bir adamdı ama diagne'nin sıfatlarının arkasında kaldı.

ismi bizimle anılan welbeck, balotelli, sturridge gibi adamların da şuan sadece isimleri mevcut. mevcut performansları isimlerinin çok gerisinde. bunlardan birini alırsak eğer diagne'de olan şeyi tekrardan yaşayacağız gibime geliyor. 3-5 hafta sonra muriqi oynasın daha fazla katkı verir diyeceğiz. ama inşallah bi dediklerim olmaz da bu ismi geçen adamlar isimlerine yakışan bir futbol ortaya koyarlar.

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
diagneyi sirf gol atsin ki daha fazla paraya satalim diye oynattilar zaten. mitroglou saglamsa her türlü diagneden iyi forvettir. en azindan top sürebiliyor, pas alisverisinde bulunuyor, top almaya geliyor. diger eleman sürekli penalti alma pesinde ama inanilmaz 1 sansi var ki top ya önüne düsüyor yada hakem penalti caliyor. tamam penaltilarin cogu dogru ama adam golü atacagi pozisyonlari bile penaltiya cevirmek istedigi icin rahat 2-3 pozisyonu mundar etmisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt