Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
bu cocuk niye boyle politik konusmaya basladi yawözgür ayten beyle görüştüm galatasaray taraftarı ne isterse o olucakmış arkadaşlar müsterih olmamızı beyan etti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu cocuk niye boyle politik konusmaya basladi yawözgür ayten beyle görüştüm galatasaray taraftarı ne isterse o olucakmış arkadaşlar müsterih olmamızı beyan etti
Ligde tarihin en rekabetsiz dönemlerinden birinde şampiyon olundu, yine tarihin en kolay cl gruplarından birinden çıkılamadı. Durum buyken as kadroya birkaç takviye ile yetinilirse hoş olmayan sonuçları olur. Bütçe yedek kulübe için alınacak gereksizlere harcanmazsa elden çıkaralıcak oyuncularla ciddi bir kadro oluşturulabilir.
ünsal posta manyağı yaptı adamıbu cocuk niye boyle politik konusmaya basladi yaw
Ne diyo lan bunlr
Kesinlikle katılıyorum seneye Fener ve Beşiktaş ekonomik olarak yıpranmış durumdalar üstüne Başakşehir'deki düzenli sistemi bozduk tek rakip kaldı o da Trabzon onlarda dönem dönem çöküş süreçleri yaşıyorlarAma önümzüdeki sezon da rakipler çok zayıf kalabilir.
Bu sene sezona santraforsuz girmesek açık ara favoriydik zaten.
Seneye de aynı olabilir.
Neyini inkar edecekler?Yönetimden bir kişi de 3 m euro'yu inkar etti mi aynı hesaba geliyor diye düşünüyorum
büyük çöp hic oluru yokpuanlayalım 10 üzerinden didem hanımı
Zaten yabanci olarak lig tarihine gecti??Diagne kamili abartmıyorum sırf bizde kaçırdığı 3-4 penaltıyı ve karşı karşıya kaçırdıklarının yarısını atsa 40 gol atıp lig tarihine geçebilirdi. İnanılmaz bir top şansı var. Doğru yerde durmasını biliyor dicemde mal mal takılıyor içerde. Değişik valla çözemedim
10 m euro'ydu şampiyonluk sonrası 13 m euro olarak güncellendiNeyini inkar edecekler?
Borsaya herseyi bildirmek zorundalar ordada yazmadigina göre öyle birsey yoktur
Öyle sikeli isler bizde degil fenerde olur
Huylu huyundan vazgecmez cünkü
Mevzu nedirRekabetsiz lige bak 8 pts geriden geldik
Son haftaya kadar kim şampiyon olacak diye bir yerlerimiz tutuşuyordu.Başarıları küçümsemekte üstünüze yok
Transfermarktda yaziyorsa kesin dogrudur tamam10 m euro'ydu şampiyonluk sonrası 13 m euro olarak güncellendi
Mbaye Diagne - Oyuncu profili 18/19
Çok pardon ama Diagne nin satışından da pay varsa bizimkiler bu adama 20 milyon falan vermişe dönüyor olay ?
Mevzu nedir
Galatasaray, taraftarın forvet beklentisini ara transfer döneminin son gününde Mbaye Diagne ve Kostas Mitroglou'yu kadrosuna katarak karşıladı.Transfermarktda yaziyorsa kesin dogrudur tamam
Hey allahim...