Cengiz Kahraman
10 Numara!
- 7 Aralık 2016
- 11.255
- 7.234
- 913
Ederini getiren herkesin gideceğini düşünüyorum.
Sırayla belhanda, diagne, feghouli, fernando, mariano, hatta donk bu transfer döneminde banko satılacak oyuncular bunlar tek gitmesini istemeyeceğim herif feghouli ama Banega gibi bir lider oyuncu gelirse feghouli beye el sallayabiliriz.
belhanda- 12
diagne- 18
fernando- 4
mariano- 2.5
feghouli -15
donk- 3.5
şu paraları alsak dehşet olur zannımca
Olması gereken budur.
Bu oyuncular bu fiyartlara gitsin.Hatta bu fiyatlar olmasada 2,3 milyon aşağıyada olur farketmez.Ve yönetim doğru planlamayla yerlerine doğru oyuncuları kadroya katsın önümüzdeki 5 sene şampiyonluğu kimseye vermeyiz.Avrupadada çok ciddi başarılar yaşarız.
senelerdir transferde hem satış olarak hem alış olarak bir türlü eksiksiz revizyonu yapamıyoruz.
Alınacak oyuncular konusunda banega örneğindeki gibi yaşı 30 ve üzeri ama kendisini kanıtlamış bonservisi makul,bonservisi elinde, kiralık, yaşı genç yüksek bonsevis, yaşı genç bonservisi düşük scout transferi gibi karma yapmalıyız. Sadece genç olsun, yok satın alma opsiyonsuz kiralık olmasın, yaşlı olmasın gibi saplantılara girmemeliyiz.
Mantık dahilinde hepsinden olabilir.
Özellikle üst düzey klüplerde kodraya giremeyen oyuncuları ve yaşı genç kiralamayı düşündükleri genç oyuncuları düşünmeliyiz.
banega
seri
robert skov
andreas skov
balotelli
Falcao
joakim maehle
renato sanches
Rondon
moreno
Bu isimlerin hepsi bu forumda geçti.İsimlere takılı kalmayalım.Tabiki alamayacağımız oyuncular olabilir içlerinde. Ben sadece bu forumda isimleri çıktığı için örnek olarak verdim.
yukarıda belirttiğim gibi her türden transferi olabilecek oyuncular var.
Ama şurası çok net tartışmasız yukarıdaki isimler gelse on kişiden dokuzu mutlu olur..
yerli oyuncu konusunda bizim takımda oynayabiliek ne kadar yerli varsa almak için çaba göstermemiz lazım.Bu ilk 11 için olur yedek olur hiç farketmez.
bunların hepsi doğru planlamayla olur.
Ama şurası çok net transferde yukarıda saydığım isimler gibi artık başarı oranını çok fazla yükseltmeliyiz.