- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Üye burdaki Özgür Ayten gibi saglam kaynakli birimi?
Bana NEFle senede 4-5 milyon dolara devam yapmamiz daha inandirici geliyor
tanımıyorum vallahi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üye burdaki Özgür Ayten gibi saglam kaynakli birimi?
Bana NEFle senede 4-5 milyon dolara devam yapmamiz daha inandirici geliyor
Eeee 2 yildiz icin sponsor olsunlar.temmuz ayında adı saklanan 2 firmayla 43 milyon euro tutarında sponsorluk anlaşmaları imzalayacağımız konuşulmakta. fakat bu iki firmanın sponsorluk için 2 adet yıldız alınması şartı koştuğu söyleniyor.
bekleyip göreceğiz.
kaynak: gssözlük
Rodop'tan haberler var:
Hocanın keyfi yerindeymiş, transferlerin gidişatından vs memnunmuş. Bir sorun yok diyor.
Fernando'dan çok memnun değilmiş ancak bir 6 numara alınmayacak gibi görünüyor. Donk, Fernando ve Selçuk'la idare edilecekmiş.
Diagne'ye iki talip var ve satılması an meselesi. Gitmesi kesin dedi, fiyat üzerinde konuşuluyor imiş. Kesin dedikten sonra 1000'de 1 ihtimal kalabilir dedi moral bozdu.
Mariano'ya da teklif gelirse gönderilecek. 4 milyon euro olarak belirlenmiş bedel.
Muslera'ya teklifler gelmiş ancak yönetim satmayacağını belirtmiş.
Feghouli'ye de teklifler varmış ama ne olursa olsun satılmayacak.
Belhanda için Fatih Hoca satılabilir ama 12-13 milyondan aşağı bırakmayın demiş. Devre arasında 15 milyon dolar teklif gelmiş, satılmamış(?)
Şener ve Babel tamam. Şener'e baya güveniyormuş hoca(sad)
Banega listenin tepesinde Terim bu konuda çok ısrarlıymış, olumsuz bir durum yok. 10 numara pozisyonunda düşünülüyor. Diagne'nin satışına bağlı tabii maalesef.
Onyekuru'nun tekrar kiralanması da öncelikli gündem maddelerinden birisi. İkinci sırada.
Vedat Muriqi de üçüncü. Bunlar kesin istenenler. Muriqi için son teklif 3.5 milyon euro.
Alt yapıda Fatih Hoca'nın yararlanmayı düşündüğü bütün elemanlarla sözleşmeler yenilenmiş. Yunus için 5 senelik dediler hatta.
Jimmy başşağa giderse hiç şaşırmam
Alt yapıda Fatih Hoca'nın yararlanmayı düşündüğü bütün elemanlarla sözleşmeler yenilenmiş.
scout şefimiz sergen zeren kendini jiletliyor şu anisik kaan yok cok uzucu
Dortmund, 30M'ye Hummels'i geri alıyormuş..
Bu sene kadroya almazdı.Onunla da sözleşme yenilenir..isik kaan yok cok uzucu
kaani nerden taniyorsunBu sene kadroya almazdı.Onunla da sözleşme yenilenir..
Gurbetçi oyuncunun Düsseldorf’ta kazandığı yıllık ücret 265 bin Euro. Galatasaray’ın planı ise Kenan’a senelik 1 milyon Euro önermek. (@skorermilliyet)Yabanci Muric'e 3.5 vermekten mantikliymis bunu almak