Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
temmuz ayında adı saklanan 2 firmayla 43 milyon euro tutarında sponsorluk anlaşmaları imzalayacağımız konuşulmakta. fakat bu iki firmanın sponsorluk için 2 adet yıldız alınması şartı koştuğu söyleniyor.

bekleyip göreceğiz.

kaynak: gssözlük
No way

Yahu ne 1 milyonu ve 550bin euro tamam işte.

muridj seneye tr olacak demi

Kurala gore olmuyor cunku Kosova'yi kural geldikten sonra secmis .

Ama seneye Turkiye'de 5 seneyi gecirdigi icin gelecek sezon vatandaslik alacak bu sezonu yabanci gecirecek diyorlar.

Soyle de bir sey var herif 2014 yazinda gelmis Turkiye'ye.E o zaman bu sezon yerli olmasi gerekmiyor mu?

Bana kalirsa fena halde Hajrovic meselesi gibi patlayabilir elimizde.Fenerasyon itlik cikarabilir.

Emre Mor Frei falan Turkce konusamadan yerli sayiliyor.Vedat patir patir Turkce konusurken yabanci aayilmasi da garip olacak.Bir yandan da bu var.

Kurala gore olmuyor cunku Kosova'yi kural geldikten sonra secmis .

Ama seneye Turkiye'de 5 seneyi gecirdigi icin gelecek sezon vatandaslik alacak bu sezonu yabanci gecirecek diyorlar.

Soyle de bir sey var herif 2014 yazinda gelmis Turkiye'ye.E o zaman bu sezon yerli olmasi gerekmiyor mu?

Bana kalirsa fena halde Hajrovic meselesi gibi patlayabilir elimizde.Fenerasyon itlik cikarabilir.

Emre Mor Frei falan Turkce konusamadan yerli sayiliyor.Vedat patir patir Turkce konusurken yabanci aayilmasi da garip olacak.Bir yandan da bu var.
adamin ana dili turkceymis
arnavutcayi okulda ogrendim diyor
sasirdim

48855

geldi mi

Vedat muriqi giresunspor da Turk vatandasi oldu yani yerli statusunde oynadi

Yeni yabanci sisteminden sonra Kosova milli takimini sectigi icin yabanci sayiliyor dogal olarak

Ilerde yabanci siniri gelecek olursa eren derdiyok,Jimmy durmaz,Erkan zengin gibi vedat muriqi de yerli sayilacak Turk vatandasi oldugu icin

Mevcut sistem pasaport’a degil kural dan sonra oyuncunun sectigi milli takima bakiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt