Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beinsport: Terim Belhanda'nın kalmasını ve Onyekuru'nun tekrar kiralanmasını istiyor.

fe2f7ce27f44a044516e148b137ac6ab.jpg

Beyler müjdemi isterim.
Açıklamadan Galatasaray’ı silmiş.

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim
Hadi inşallah..

Bence Jimmy iyi topçu. Türk liginde banko iş yapacaktır.
Yunan liginde ve Fransa'da gayet iyi oynadı. Haa yerli statüsünde olmasa alinmazdi kabul ama yerli alternatif hucumcuya kesinlikle ihtiyaç var.
Ya onu geç bu gözler Muğdat izledi ya GS formasıyla. :))

Cidden Fatih Terim Belhanda yi neden bu kadar tutuyor. Yerine adam alamazlar diye mi düşünüyor acaba. Diycemde banegayi o zaman neden istiyor. Bu işte ters birşeyler var

Bein'in bizden pek haber niteliği taşıyacak bilgi alabileceğini sanmıyorum.
Diagne gitmiş anladığım kadarı ile , Belhanda da gider parayı görünce paşa paşa.

İşin kötüsü Aspor ve şu youtubedan yayın yapan kadir çetinçalı ve adını unuttuğum kişi de aynı şeyi paylaştı.

Çok iyi bir teklif olursa belki ama genel kanı kalması yönündeymiş.

Fernando, Banega ve Belhanda çok statik olur mu?

banega belhandanın yerine değil yanına alınır. banega fernando ortasahası hareketsizlik ve temposuzluktan ölür.

İşin kötüsü Aspor ve şu youtubedan yayın yapan kadir çetinçalı ve adını unuttuğum kişi de aynı şeyi paylaştı.

Şöyle haberler de vardı , 10-12'den fazla para verirlerse satın diye.
Seneye tek yıl sözleşmesi kalmış olacak , bu fiyatlara zor satarız.
Bence durması her türlü zarar , oyun anlamında da.

suleman rodop reis

Bizimkiler Fernando'nun sozlesmesini uzatmazsa gider takimdan, lig bitiminden sonra NTV'ye yaptigi aciklamadan ben bunu cikardim

Belhanda Banega olursa arkalarına hiç durmadan koşup defans tyapacak bir DOS lazım. Birde açıkçası Belhanda gibi pasları etkisiz bir adama o yıllık ücretler vermekte nekadar mantıklı bilemiyorum

diagne profilinden galatasarayı kaldırınca konuşulacağını biliyor. yarın yine ekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt