Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanin ifsa ettiklerinden1-2 sine halen guveniyorum. Bu onlardan birisi
Hocanın kulağına illa gidiyordur kimlerin yazıldığı da, bunları kimin yazdığını nerden bilsin ve takip etsin. O muhtemelen kulübün sosyal medya çalışanlarına söylemiştir bulun bunları diye. O birsürü çürük elma arasında birkaç tane sağlamı da kaynadı işte. Gerçi ben sadece 1 tanesine itibar ediyorum o da bu, o ayrı konu...

Tamam Babel & Banega iyi futbolcular Muriqi de 2.forvet olarak iyi katkı verir de as forvetimiz için veya Fernando&Mariano&Nagatomo üçlüsünün yerine hiç isim geçmiyor

Babel&Banega&Muriqi 'ye ek olarak en azından 1 sol bek ve 1 orta saha daha gerekli

Mariano yerine Onyekuru olur yabancı sınırından dolayı. Şener bundan dolayı geldi bence.

Hocanın kulağına illa gidiyordur kimlerin yazıldığı da, bunları kimin yazdığını nerden bilsin ve takip etsin. O muhtemelen kulübün sosyal medya çalışanlarına söylemiştir bulun bunları diye. O birsürü çürük elma arasında birkaç tane sağlamı da kaynadı işte. Gerçi ben sadece 1 tanesine itibar ediyorum o da bu, o ayrı konu...
bence de öyle iste. Araya girdi iste

Banegaaaaaaaaaaaa

Banega denk geldiğim her maçında bizim niye böyle bir topçumuz yok dediğim adam. Bence en önemli özelliği her an oyunun içinde olması ve sorumluluk alması. Yani sahaya ağırlığını koyan bir adam. Yolunun bize düşecek olması beni heyecanlandırıyor. Umarım bir gün Lamela'nın da bize transfer olma dedikokularını duyarız

Mariano yerine Onyekuru olur yabancı sınırından dolayı. Şener bundan dolayı geldi bence.
Gelsin de kadroya yazamayız ki

Tamam 14 yabancı hakkımız olacak da 12 tanesini kadroya yazabiliyoruz ilk 11 yabancı 1 de yedek forvet zaten 12 etti. Tutup Şener as sağ bekimiz olmayacaksa ki hayatta olamaz Onyekuru'yu veya Babel'i kadroya yazamayız

Bence o iş biraz boş geliyor bana

.......Belhanda.....Banega.....
.................Fernando...........

Olabilir.

[IMG]https://pbs.twimg.com/profile_images/865327525702008837/ExuuESgz_bigger.jpg[/IMG][B]Nevzat Dindar[/B]‏Onaylanmış hesap @[B]nevzatdindar[/B] şimdi30 saniye önce
Daha fazla
✍️
Babel
✍️
Şener
✍️
Ozornwafor
✍️
Jimmy Durmaz
✅
Muric gelmek istiyor
✅
Banega gelmek istiyor

banega ve kısmen babel hariç, vasat isimler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt