Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
48881

Banega denk geldiğim her maçında bizim niye böyle bir topçumuz yok dediğim adam. Bence en önemli özelliği her an oyunun içinde olması ve sorumluluk alması. Yani sahaya ağırlığını koyan bir adam. Yolunun bize düşecek olması beni heyecanlandırıyor. Umarım bir gün Lamela'nın da bize transfer olma dedikokularını duyarız
Gerçekten Banega sadece kalite değil gerçekten büyük de bir futbolcu saha içinde sorumluluk alıyor maçın gidişatını da skorunu da tayin edebilecek bir oyuncu

Hele ki Ndiaye'nin iyi olduğu 3-4 maç hariç bu sene çoğu maçta en çok canımı sıkan oyuncuydu, doğrudan yerine Banega gelirse muazzam olur

Oyun olarak Fernando sırıtmaz Banega'nın yanında tam tersine parlar kendisi de rahatlar oyun kurma görev yükü azalır. Banega N'zonzi gibi biriyle oynadı senelerce.

Gelsin de kadroya yazamayız ki

Tamam 14 yabancı hakkımız olacak da 12 tanesini kadroya yazabiliyoruz ilk 11 yabancı 1 de yedek forvet zaten 12 etti. Tutup Şener as sağ bekimiz olmayacaksa ki hayatta olamaz Onyekuru'yu veya Babel'i kadroya yazamayız

Bence o iş biraz boş geliyor bana

Zaman zaman as olarak oynayacaktır diye düşünüyorum.

Muriqi
25 yaşında
1,94 boyunda

ligte tüm büyüklere gol atabilmiş adam

Kilidi acamadın son dakikalar sok oyuna şişir topu bitti gitti ( gs-akhisar donk u forvete koymustuk Mitroglu son dakika atmıştı)

Murqi beğenilmiyor öyle mi ? Nokta transfer bence

Banega ve Belhanda uyum yakaladığında enfes olabilir. Ancak yapıları itibariyle, ligimizin hakemlerini de hesaba katarsak çok kart yerler. Tek sıkıntımız o olur.

Muriqi ye bonservis vermek garip geliyor bana 1. Forvet bedava mı geliyor acaba

Ozornwafor Marcao yerine hazırlandığı aşikar. Kesin ligden bi takıma kiralanır duruma göre seneye Marcao satılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt