Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne gitmiş herhalde
Mariano
Fernando
Belhanda
Bunlarda satılacaktır

Hoca belhanda yı forvete yakın oynatmayı düşünüyorda olabilir

Zaman zaman as olarak oynayacaktır diye düşünüyorum.
Bilmiyorum reis 12. veya 13. adam olarak Onyekuru'yu Muriqi'yi kullanmak önemli gerçekten de bence takımın en zayıf halkası kadar güçlüdür. Yedekten hamle yapabilmek için takımın sağ bekini mahvetmek çok doğru gelmiyor bana

Ama Fatih Terim zaman zaman Emre Taşdemir'i Ömer Bayram'ı bile kullandığına göre Şener'i de kullanabilir yine de Onyekuru veya Babel Galatasaray'da zaman zaman kadroya girmek için zaman zaman kadro dışında kalmak için gelmez

Onyekuru zaten sürekli oynadığı için mutluydu bu takımda şampiyonlar ligi faktörü de vardı Babel desen zaten kadroya giremediğini görsün ortalığı karıştırır o konuda sıkıntılı bir adam

Bilmiyorum reis dediğin iyi olurdu gerçekten yedekten oyuna alabileceğimiz bir Muriqi ve Onyekuru olurdu ama futbolcular bu durumdan rahatsız olurdu herhalde

aytaç kara ligde ki en kötü ortasaha olabilir

Bu Aytaç Kara merkez orta saha mı arkadaşlar. Eğer öyleyse gelsin yarın başlasın hemen. Geniş kadro için yerli alternatif.

u21 ligi yok + sener/aytac? gibi topcularin pesindeyiz + 21lik kadroya girmeleri zor

genclerin sözlesme uzatmamalari pek sasirtmiyor beni

arkantin-kolombia güzel mac var bugün

Almanyadan 1 oyuncu gelecek :)

caps2+%25282%2529.jpg

Arjantin XI: Armani, Saravia, Pezzella, Otamendi, Tagliafico, Lo Celso, Guido Rodriguez, Paredes, Messi, Di Maria, Agüero.

Kolombiya XI: Ospina, Medina, Tesillo, Mina, Sanchez, Barrios, Rodriguez, Cuadrado, Uribe, Falcao, Muriel.

kasap tabir edilen oyuncuların babalarındandır aytaç kara,başkada özelligi yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt