Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.041
- 39.371
- 3.993
Aytaç denilen 3.lig kasabini savunan birisi ya arkadaşı ya akrabasıdır bukadar net.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba arkadaşlar.Foruma yeni üye oldum.Bugüne kadar beni yanıltmayan bir kaynağım var.Eğer isterseniz transferle ilgili bildiğim bazı şeyleri sizinle paylaşabilirim.
Babel banega şener seri vedat sturridge dışında bir isim mi ?Merhaba arkadaşlar.Foruma yeni üye oldum.Bugüne kadar beni yanıltmayan bir kaynağım var.Eğer isterseniz transferle ilgili bildiğim bazı şeyleri sizinle paylaşabilirim.
Tamam kendisi kabul ederse kaynağımı paylaşabilirim.@Keramettin TANRIVERDİ'e biat edip, kaynağını sunacaksın. kabul görürse söyleyebilirsin
ben bu konudan sorumlu şefim. onaylıyorum kaynagını özelden atabilrsinMerhaba arkadaşlar.Foruma yeni üye oldum.Bugüne kadar beni yanıltmayan bir kaynağım var.Eğer isterseniz transferle ilgili bildiğim bazı şeyleri sizinle paylaşabilirim.
Merhaba arkadaşlar.Foruma yeni üye oldum.Bugüne kadar beni yanıltmayan bir kaynağım var.Eğer isterseniz transferle ilgili bildiğim bazı şeyleri sizinle paylaşabilirim.
hayırYunus Emre Bahçivan adında birini tanıyor musunuz?
ciddi mi
lütfen küfürü siler msn
Oha yav nasıl alıcaz bu adamı
Hoşbulduk.Kaynağımı Yunus Emre Bey ile paylaştım.Site yönetiminden onay aldıktan sonra bilgilerimi paylaşacağım.Hosgeldin.
Tabi renktas. Umarim guzel haberlerdir. Lakin kaynaksiz paylasma ki başın ağrımasın.