Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DkMXtruUUAA3z_g.jpg
Söyleyin bir daha anmasın benim adımı...

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bruma ile Psv ve bir kac rus takimi ilgileniyormus, Leipzig 15m istiyor

Keylor navas icin kulup ariyormus real madrid, hic bir teklif gelmemis.

Muslerayi 10m satip Navasi alsak nasil olur

Bruma’yı mental eksikliğinden dolayı hiç istemiyorum Tudor’da çok iyi şeyler söylememişti hakkında. Leipzig’de de tutunamadıysa hiçbir şey olmaz Bruma’dan

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Brumayı Galatasaray’a Fatih hoca getirdi ve kısa süre sonra Galatasaray’dan ayrıldı hoca.Onun elinde izleyemedik pek fazla Brumayı.Tudoru referans almayın bence kendisi geçimsiz biriydi futbolcunun kalbine dokunamıyordu ve çoğu konuda yetersiz biriydi.Fatih hoca ile iyi bir Bruma izleyebiliriz.Gitmeden önce sinyallerini vermişti Bruma.Deplasman maçlarında çok etkiliydi.Deplasmanı iyi oynayan futbolcu sayımız az ihtiyacımız var.Fakat kiralama yerine satmayı düşünüyor Leibzig.Eğer kiralarsa Leibzig bence Fatih hoca düşünür.

Bek mevkilerinin en az birine çok iyi biri alınmalı. Ben nagatomodan da marianodan da bu sene verim alamayacağımızı düşünüyorum. İnşallah buna göre bir planlama yapılmıştır

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle.

Bunu ben de kac zamandir dile getiriyorum. Bu ikiliye, özellikle bilhassa da Mariano ya, güvenip sezona girmek hüsran olabilir.

Gecen Nevzort diyordu buyuk baskan unal aysal bile brumadan cahil fln diye bahsetmis ztn hal ve tavirlarindan gayriciddi bi herif oldug belli. Ayriyetten ozanin elestrildigi hareketin aynisni sportinge yapmistir ozet ile tekin bi herif degildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt