Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel’i bazı maçlarda yardımcı forvet olarak görevlendirmeyi düşünen Fatih Terim, Feghouli’yi de zaman zaman 10 numara oynatmayı planlıyor. Yönetimle yaptığı görüşmede 3 kulvarda mücadele edeceklerini vurgulayan İmparator, Onyekuru ve Bruma’yı artık birlikte istiyor. (Metin Karabaş)

>>>>>

Bruma__Feghouli__Banega__Onyekuru
_____________Babel
___________________Transfer

Her maç 5 Gol atarız.

Tartsima platofrmunda yazabilmek icin tc.lerinizi administrator @Yunus Can a gondermeniz gerekmektedir.
Biraz geç yazdırıldım
772939ff8e6b769613acb89da75c8623.jpg

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

Net değil vergisiz toplam hali

Onu da oyunda görmüştüm araştırmadım ama muhtemelen öyledir genelde her bilgi doğru

Capology

Şöyle birşey buldum şimdi ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Diaz'ın toplamda da o kadar olma ihtimali yok diye düşünüyorum ama tabi iddialı değilim.

Edit: aynı linkte total 8 üstü gösteriyor doğru.

Serdar ali celiklere kalsa fener mariano diazi rondonu konopu kjaeri burak Yılmaz'ı falan alacak. O adamin kesinlikle menajerler ile bir çıkarı var.

O serdar ali celikler denen salak fenerolda ilk gun 10 milyon euroyu buldu demisti. Sonra 35 milyon euroyu buldu dedi. Sonra 45 milyon euro dedi. Gecen gun 125 milyon TL civari deyince ali koc "yok o win win kampanyalarinda sadece" diye tweet atti serdar ali celikler . Hala kabullenmedi gerizekali. Bugun de ali koc fenerol da 18 milyon euro civari topladik deyince bakalim yarin yine salakca bir tweet daha bekliyorum serdardan!!

Kolpanin onde gideni!

Bein sportsda fb kayseri maçı var Bilal başacıkoğlu Şenerin kanadını otoban yapmış

Fatih hocanın kafasında 4-4-1-1 var galiba

Bruma Fernando Banega Onyekuru

Feghouli

Babel

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt