- 1 Mayıs 2018
- 57.628
- 48.421
- 3.873
Fatih hocanın kafasında 4-4-1-1 var galiba
Bruma Fernando Banega Onyekuru
Feghouli
Babel
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Babel olmaz, oraya
Welbeck/Balo/ olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hocanın kafasında 4-4-1-1 var galiba
Feghouli
Babel
Bence Feghouli ile belhanda gidecek 4-4-2 oynayacak takım Falcao-Babel olabilir.Fatih hocanın kafasında 4-4-1-1 var galiba
Feghouli
Babel
Kimsenin duygusuyla oynamıyoruz, bu neyin gazı arkadaş? Amma abartıyorsunuz, sanki cenneti vaat ettim. Tövbe yav.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
nerden biliyorsun ne zaman geleceğini4-5 güne gelir.Gelsin de bu şakalar da bitsin..
Sabah aksam degistirion—————-Muslera
Şener—-luy—-marcao—yuto
————-seri—banega
Feg———ben arfa——-babel
—————ze luis
Yedekte muriç, welbeck gibi isimler olacak.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Transfer sezonu açıldı.Gelmesi yakındır..nerden biliyorsun ne zaman geleceğini
sergen ne zaman geliyor lan. ya da farkli isimle fln mi yaziyor
Welbeck Turkiye'ye sadece tatil icin gelir
nisan ayında nöbet açılsın diyen adam resmi tarihi mi takar, tatmin etmeyen 1 cevap rdaş özelden mi görüşüyorsunuzTransfer sezonu açıldı.Gelmesi yakındır..
Benim de saygı duyduğum bir renktasimiz kendisi. Acaba çıtır tavuk topları ısmarlasak ses verir mi?
Tahmin ettim.Niye sorduğunu da biliyorum.Bu konuyu uzatmanın bi anlamı yok..nisan ayında nöbet açılsın diyen adam resmi tarihi mi takar, tatmin etmeyen 1 cevap rdaş özelden mi görüşüyorsunuz
18 inde cezası bitiyor manidar 1 cevap olarak algıladım sadeceTahmin ettim.Niye sorduğunu da biliyorum.Bu konuyu uzatmanın bi anlamı yok..