Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkap

KAP kaçta açılıyor bilen var mı
Bugun gunlerden banega
08:45'de mesai başlıyor. Çay, sigara derken 10:00'u buluyor bilgisayar başına oturmaları. Sonra muhabbet, geyik falan derken öğle yemeği saati geliyor. Öğleden sonra 14:00 gibi iş yapmaya başlarlar.

Artık bir kamp döneminede transferler bitmiş olarak gitsek olmazmı

Forvet olmadığı için çok gol kaçırdık ama Belhandanin hatalı pasları ve bir 10 numara özelliklerde asla olmamasi. Fernandonun bir türlü tempo kazanamamasi ve sakatlıkları. Sağ kanattan surekli atak yememiz ki Marianonun yediği çalımlar ortada. (Linneste süper degil). Ayrıca Nagatomo gerilemeye başladı bir sezon daha 3 kulvarda çıkarması imkansız. Bu sorunları umarim tüm Galatasaraylilar ve hoca görüyordur

+donk da rezalet. Ibb ile olan sampiyonluk macinin daha 18. Dk sinda o ortayi yapan adama jogging temposunda koşsa bile o ortayi yaptirmazdi ama gamsiz herif oldugundan izlemeyi tercih etti.

Donkun da yollanmasi lazim.

Elif iyi oyuncu mu deli edecekler adamı herkes mi kör anlamıyorum ben ?
Beş para etmez bir de 15 + Kjaer teklif etmiş güya Sevilla.

Sevilla,

Marsilya'dan orta saha Maxime Lopez ile ilgileniyor. İstenilen fiyat 25M Euro

Taraftarlara göre Banega'nın ayrılığı kesinleşti.

@lephoceen

O Jogo

FFP kıskacı nedeniyle düşük maliyetli oyuncuların peşinde olan G.Saray, Real Betis, Newcastle ve F.Bahçe, Sporting CP oyuncusu Nemanja Gudelj ile ilgileniyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Babel ve Şener açıklanacak
2019-2020 transfer sezonunun açılması ile birlikte Galatasaray anlaşma sağladığı oyuncuları için bugün resmi açıklamasını yapacak.
Babel ve Şener açıklanacak
17.06.2019 - 08:05Hürriyet Haber
Bonservisi elinde olan Ryan Babel ve Şener Özbayraklı ile anlaşan Galatasaray, bugün iki yeni oyuncusunun transferini resmen duyuracak ve KAP açıklamasını yapacak.

İki yıllık sözleşme için anlaşmaya varan Hollandalı Babel’in yılda 2.5 milyon Euro alması bekleniyor. Fenerbahçe’yle sözleşmesi sona eren Şener’in ise yıllık 6 milyon TL (Yaklaşık 900 bin Euro) ücret alacağı öğrenildi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Elif iyi oyuncu mu deli edecekler adamı herkes mi kör anlamıyorum ben ?
Beş para etmez bir de 15 + Kjaer teklif etmiş güya Sevilla.

Külliyen yalan dostum. Salak bir takıma kilitleme gayreti iste. Eljif biz de olsa cogunlukla kadroya giremezdi. Avrupada da orta ust sira takimlarinda yer bulamaz, geri kalan takimlarda o çöpe bu kadar para vermez. Maks 5m verirler ki bence o kadar bile etmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt