Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maradona gelse cok yasli diye begenmeyecek insanlar var
Banega gelirse ilk defa basına yansıyıp aldığımız oyunculardan birisi olacak sanırım. Hedef şaşırtma olmadan alınacak gibi gözüküyor.
doğruysa çok iyi hamle , çok ararlarFenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Skrtel'in Başakşehir ile 2 yıllık anlaşma sağladığı belirtildi. (Sabah)
Nihat Özdemir yabancı sınırını değiştireceğiz inşallah diye açıklama yapmış![]()
Fener 34 lük kolarov 40 yaşında emre bunlar aynı bjk aynı biz durumumuza şükredelim bunlar bu kadrolarla nasıl tempolu ve iyi futbol oynayabilecekleri düşünüyorFenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Skrtel'in Başakşehir ile 2 yıllık anlaşma sağladığı belirtildi. (Sabah)
Epureanu Beşiktaş'a transfer olabilir..doğruysa çok iyi hamle , çok ararlar
Bu sene de şampiyon olursak zaten yabancı sınırı getirmelerinin bize faydası olacak muhtemelen.Şu altyapıdan çıkan Atalay, Yunus, Mustafa falan parlasa bari , kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşer enayiler. Fenev kötü diye herkes kötü olsun diye uğraşıyorlar başka türlü rekabet edemeyecekler zaten. İnşallah altyapıdan çıkanlar iş yaparda o meşhur söz bir kez daha kulaklarda çınlar “ Galatasarayla uğraşanın çocuğu olmaz”
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu saçma olur açıkçası , bjk o paraları verebilecek bir takım değil şu an.Epureanu Beşiktaş'a transfer olabilir..
Bu sene de şampiyon olursak zaten yabancı sınırı getirmelerinin bize faydası olacak muhtemelen.
Maddi anlamda elimiz daha da rahatlayacak çünkü.
Terim bu herifleri tanıdığı için planlarını ona göre yapıyor, o yüzden bu yıl Şener ve Jimmy gibi yerli statüsünde oyuncular takıma kazandırılacak gibi gözüküyor.
Alttan gelen jenerasyonun iyi olduğu söyleniyor, en azından 1-2 tane ilk 11 oyuncusu çıkarırsak hemen vazgeçerler.
Çünkü diğer klüplerde bu kadar iyi yerli oyuncu havuzu yok.
ben görmek isterim , ama 3m eurodan fazla vermezdim bonservisineKaan ayhani takimda görmek isteyenler var inanilir gibi degil biri bana bunun saka oldugunu söylesin
İç saha maçlarında etkili olurlar ama deplasmanda kolay maç kazanamazlar..Fener 34 lük kolarov 40 yaşında emre bunlar aynı bjk aynı biz durumumuza şükredelim bunlar bu kadrolarla nasıl tempolu ve iyi futbol oynayabilecekleri düşünüyor
Stoper, sağbek ve ön libero yedekler. Semih'ten az maaş alır ve Semih'ten daha fazla katkı verir.Kaan ayhani takimda görmek isteyenler var inanilir gibi degil biri bana bunun saka oldugunu söylesin