Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu kim one punch man'in çocukluğu mu?Bugun kap bildirimi gelmezse ben
![]()
Guga geldi mi
bir gezdim de twitterda iyi oyuncu galiba. taraftarları kızmış baya
Yerli kanat yok diye heralde. Sinan gitti, yunus malum daha bizim seviyede değilniye böyle mallıklar yapıyoruz acb.
çok mu önemli bu vasat adam
4.sağ beke bonservis ödenmesi saçma değil mi?Para ve kontenjan sorunu varkenAlinmali, bu ara kadro disi galiba var bir hareketlilik. Keske Mariano ile kafa kafaya takaslayabilsek. Maas butcesi de acardik.
Yerli kanat yok diye heralde. Sinan gitti, yunus malum daha bizim seviyede değil
4.sağ beke bonservis ödenmesi saçma değil mi?Para ve kontenjan sorunu varken
Alinmali, bu ara kadro disi galiba var bir hareketlilik. Keske Mariano ile kafa kafaya takaslayabilsek. Maas butcesi de acardik
bu eljif neymisde biz baska birinimi izledik, yoksa futboldan biz anlamiyormuyuz, bu dönen paralar ne böle max 5 eden topcu oda yasinin hatri icin.
Ben tamamını okumadım pardon.Ya kontenjan olayıAttigim postta bonservise dair bir sey var mi
Fransada heralde eline net geçen para 300-500 bin euro gibi bişeydir. Gs fb bjk adı geçince bu paralar nedense min 1 mden başlıyoriyi güzel de, adam 1.5 istiyor. bu adama bizden başka kim bu parayı verir.
güncel takımında ne kdr maaş alıyor ki buradan 1.5 istiyor ne başarısı var da bu parayı verelim biz. 10 milyon türk lirası gibi bir şey ediyor galiba.