Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben tamamını okumadım pardon.Ya kontenjan olayı :)

Soyle bir sorun var: zaten elimizde Linnes ve Donk gibi ilk 11 oyuncusu olmayan ve kadroda kalacagi kesin yabanci var. Bu da ilk 11'e alinmayacak 1 yabanci daha alabiliriz sadece demek.

O da sol kanatta Babel olacak sanki. Yani aslinda iki yabanci santrafor olayi gercekci degil. Muriqi yerli olsa cok mantikli olurdu.

Kadro planlamamıza bakıyorum çok büyük eksiklikler gözüme çarpıyor. Hoca 2 transfer dönemidir sabredin diyor değişim olacak diyor, değişimin en parçaları hala gerçekleşmedi. Mariano-Naga bekleri ve fernando bence olmazsa olmaz değişim parçaları. Aynen yola devam edersek bu kırılgan 3 mevki yüzünden çok büyük sorunlar çıkar diye düşünüyorum

Fransada heralde eline net geçen para 300-500 bin euro gibi bişeydir. Gs fb bjk adı geçince bu paralar nedense min 1 mden başlıyor

gençlerbirliğinde, geldiği ilk dönemi bilmiyorum ama, sonraki sözleşme uzatma teklifinde yıllık ücreti 500bin olarak teklif edilmiş.

2014den bahsediyorum. yıl 2019. bu adam 2014de daha gençti. 500 alıyormuş. şimdi neden biz bu mala 1.5 veriyoruz yaw.

aklı kaybetmek lazım böyle bir şey yapmak için. bu transferle uğraşan adamlar hiç mi geçmişte trde ne almış diye bakmıyor

gençlerbirliğinde, geldiği ilk dönemi bilmiyorum ama, sonraki sözleşme uzatma teklifinde yıllık ücreti 500bin olarak teklif edilmiş.

2014den bahsediyorum. yıl 2019. bu adam 2014de daha gençti. 500 alıyormuş. şimdi neden biz bu mala 1.5 veriyoruz yaw.

aklı kaybetmek lazım böyle bir şey yapmak için. bu transferle uğraşan adamlar hiç mi geçmişte trde ne almış diye bakmıyor
Elin mahkum çünkü, yabancı sınırı gelecek. Sen olsan ne yapardın Jimmy yerinde mesela. Koparabildiğin kadar koparmak isterdin para.

Yerli kalitesi bakımından rezalet durumda olduğumuz bugün ortaya çıkan bir şey değil bir de. 1 senedir sadece jimmy durmaz mı bulundu onu da anlamadım. Herkes spor toto 1.ligi küçümsüyor ama çok düşük ücretlere jimmy gibi adamlar var yani. Dorukhanı zekiyi cengizi çağları abdulkadir parmakı görüyoruz. Bu adamların hepsi spor totodan çıktı. Parmak denilen adam 24 yaşında ortaya çıktı bir de

Elin mahkum çünkü, yabancı sınırı gelecek. Sen olsan ne yapardın Jimmy yerinde mesela. Koparabildiğin kadar koparmak isterdin para.

knk bu adam lig 1 de 37 maça çıkmış bu sezon. 4 gol 1 asist yapmış.

şuan onyekuruyu beğenmeyenler var aramızda. bu adama neler yapmazlar.

gönder 1. lige gözlemcileri. izlet, tara. jimmy kdr oynayanını çok düşük fiyatlara buluruz hea.

euro 6.60 ve bu adam utanmadan 2 milyon imza, 1.5 maaş istiyor doğruysa.

Yahu bize gelmek isteyen niye 2 mio dan aciyo kapiyi baslarim lan böyle ise sanki bu jimmy jump kac kazaniyor toulouse da tas catlasa 500 bin aliyordur yeter be tabi herkes biliyo enayi kulüb oldugumuzu 2 mio ister yallah baska kapiya hadi kış kış

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yedeğin yedeği Ertuğrul 1 milyon Euro'ya Boluspor'a gidiyorsa, sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalan Sow 17 milyon Euro ediyorsa, Elif hanım da pekala 20 milyon Euro'lara gidebilir beyler. :P

Yedeğin yedeği Ertuğrul 1 milyon Euro'ya Boluspor'a gidiyorsa, sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalan Sow 17 milyon Euro ediyorsa, Elif hanım da pekala 20 milyon Euro'lara gidebilir beyler. :p
Onlar el altı kulüpler. Gidip atleticoya intere bunu yaptıramazsın ki. Boş hayalde yüzüyorlar. He ali koç katara falan satar orasını bilemem, 50 mye bile satılır yani katara

Bonservisli adam bonservissize göre maliyeti daha az oluyor. Jimmy'nin sözleşmesi bitmeseydi Toulouse max 1 milyon bonservis isteyecekti Jimmy de 1 milyon yıllığı geçmezdi.

..
b9b522fc95802a1e6ce673b98b35a434.gif

Cenk Tosun’u kiralamak için Everton kulübüyle görüşen Beşiktaş’a Everton kulübü, ‘Cenk Tosun’u neden size kiralayalım, Onyekuru'da bunun örneğini gördük. Golcü futbolcuyu Galatasaray'a gönderebilirsek Cenk'in yine piyasasını yakalayacağını düşünüyoruz.’ Dediği öğrenildi. (Akşam)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Jimmy'e maksimum 1.250.000 Euro verilmeli. Gelmesini istesem de ötesi için diretiyorsa, sektirsin gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt