Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru reis nerden baksan Diagne Mbappe kadar gol attı bu sene geri kalan hiçbir istatistik önemli değil Diagne = Mbappe diyebiliriz Opta'ya göre o zaman
Twetten onu mu anladın? Senin bakış açına göre mbabpe bu sene 39 gol atmış. Letonya liginden yada katar liginden bir forvet 40 gol atsa diyelim;

40 gol atan adam Mbabpe'den daha mı iyi oluyor ?

Bu adamın 11 sezonda oyndıgı maç sayısı çok az ?

?

Muslera
Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Fernando
Feghouli-Belhanda-Banega-Babel
Welbeck

Kadro iyi hoşta Fernando&Mariano ve Nagatomo üçlüsü fiziksel olarak zayıf kalır bunların üzerine fizik olarak çok müthiş olmayan Banega&Babel ve Welbeck üçlüsünü eklersek takım sıkıntı çeker

STSL'de temposunu azıcık yükselten takım rakiplerine çok net üstünlük kuruyor bazen kaliteli ayaklar bile çözüm olamıyor buna (mesela bu seneki Rize ve 17/18 sezonundaki Sivasspor) Tudor döneminde ligi ilk periyotta mahvedebilmiş isek kesinlikle tempomuz sayesindeydi yine tempo üzerinde durmaktan yanayım tempomuzun düşmemesi lazım yüksek tempo ile oynarsak zaten Feghouli-Banega-Babel-Belhanda gibi kaliteli ayaklar rakipleri çözer

Tempolu oyun için
* Fizik/Kondisyon seviyeleri yukarıda bek oyuncuları
* İnanılmaz hücum pres yapabilen bir forvet
* Çapa orta saha olarak durmak bilmeyen bir orta saha

Bu arada ben yeni sezona Mariano ve Nagatomo ikilisi ile girmeyeceğimizi düşünüyorum en azından sağ bekimiz Linnes olur sol bek için de devre arasında bir hamle gelebilir

Sonunda Lukakuma kavusacagim Demek

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Türkiye kalkışlı uçuşlardaki yolcu bilgilerine ulaşamıyorum. İngiltere'ye gidiyor mu diye bir sorayım. Muhtemelen ancak akşam vardiya da haber verebilirim. Şu anda bilgim yok. Eskiden Türkiye'den tüm Dünya'daki THY sisteminden bilet bilgilerini sorgulayabiliyor idim. Lakin şimdi HUB'da olmayınca göremiyorum. Ayrıca yetkisiz olarak girersem Dijital izim kalır ve böylelikle başıma iş açarım. O sebepten girmekte istemiyorum. Bir transfer bilgisi yüzünden tepemiz de ki kişiler ile sıkıntı yaşamayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt