Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
videoyu izlersen semih ile chedjou oynuyor
48992

Günün iddiası; 'Ben Arfa için Albayrak anlaştı'
17.06.2019
Uzun süredir Hatem Ben Arfa'yı transfer etmek isteyen ancak şartların oluşmaması nedeniyle oyuncuyu kadrosuna katamayan Galatasaray bu kez amacına ulaşacak gibi görünüyor.

Arap takımlarından Belhanda'ya gelen cazip tekliflerin ardından harekete geçen yönetim, teknik direktör Fatih Terim'in de onay vermesiyle Ben Arfa ile söz kesti.

Bu transfer ile hem orta saha güçlenecek hem de 32 yaşındaki futbolcuyu çok isteyen Fenerbahçe'ye bir gol daha atılacak.

DEVLER LİGİ CEZBETTİ
Galatasaray ve Fenerbahçe arasında kalan Ben Arfa'nın sarı-kırmızılı takımı tercih etmesinin sebebinin Şampiyonlar Ligi olduğu ifade edildi. Rennes ile sözleşmesinin sonuna gelen ve artık Cimbom'a imza atması beklenilen yıldız oyuncu, haricinde Olimpik Lyon, Olimpik Marsilya, Newcastle United, Hull City, Nice ve Paris Saint Germain'de forma giydi. Rennes formasıyla geçen sezon 41 maça çıkan Fransız 10 numara, 9 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

SOSYAL MEDYA SAVAŞI
Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Ben Arfa çekişmesi sosyal medyada da kendisini gösterdi. F.Bahçeli bir taraftar Fransız yıldızın fotoğrafına 'Come to Fenerbahçe' diye yazdı. Ben Arfa'nın yakın arkadaşlarından biri ise "İnşallah Galatasaray'a gidecek' diye yanıt verdi

10 numaramız yoksa ????

Galatasaray gergin bekleyişte: "Aman gol atma Onyekuru"
17.06.2019
Galatasaray, 21 Haziran-19 Temmuz tarihleri arasında oynanacak olan Afrika Kupası'na kilitlendi. Sarı-kırmızılı ekipten Diagne, Belhanda, Feghouli ve Luyindama'nın boy göstereceği kupada Henry Onyekuru da mücadele edecek.

Nijerya forması giyecek olan 22 yaşındaki yıldız için Everton, 25 milyon Euro bonservis bedeli belirledi. İtalya'dan gelen 15 milyon Euro'luk teklifi reddeden İngiliz kulübü, Onyekuru'nun Afrika Kupası'nda patlama yapmasını bekliyor.

Futbolcuyu tekrar kiralamayı çok isteyen Galatasaray cephesinde ise gergin bir bekleyiş söz konusu.

EVERTON İSTEDİĞİ TEKLİFİ ALAMAZSA KİRALAR

Onyekuru, Afrika Kupası'nda iz bırakamazsa, Everton 25 milyon Euro'luk bonservis talebine cevap bulamayacak ve Galatasaray'a genç oyuncuyu tekrar kiralama şansı doğacak. Nijeryalı yıldız, sarı-kırmızılı takıma dönmeye sıcak bakarken, oyuncunun gelişiminden memnun olan Everton da kiralama yoluna giderse Galatasaray'a öncelik tanıyacak

Çok gol attın bu sene. Yeter bu kadar. Fazla atma

Belhanda giderse, yerine Ben Arfa gibi tembel ve fazla kosmayan oyuncu gelmemeli. Bizim takim Feghouli+Ben Arfayi kaldiramaz

Kadrodaki forvet fazlalığı nedeniyle Başakşehir'in geçen sezon Antalyaspor'a kiraladığı Mevlüt Erdinç, Güney ekibinde yıldızlaştı ve önemli skor katkısı sağladı.

24 lig maçında 12 gol, 3 asistle oynayan Mevlüt, 1 yıl daha sözleşmesi devam etmesine rağmen Başakşehir'e dönmek istemiyor.

32 yaşındaki yıldız, A Milli Takım'dan eski hocası Fatih Terim'le çalışmayı hayal ediyor. Ön görüşme yapılan Mevlüt'e, "Bonservisini çöz" denirken, Mevlüt Başakşehir ile bağlarını kopartırsa alternatif yerli forvet olarak transfer edilebilir.

Fatih hoca, 3 kulvarda oynayacaklarını göz önünde bulundurarak kadroda mutlaka 3 forvetin yer alması gerektiği görüşünde

Belhandayi Ben Arfayla degistirmek sizce mantiklimi?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

?

Muslera
Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Fernando
Feghouli-Belhanda-Banega-Babel
Welbeck

Kadro iyi hoşta Fernando&Mariano ve Nagatomo üçlüsü fiziksel olarak zayıf kalır bunların üzerine fizik olarak çok müthiş olmayan Banega&Babel ve Welbeck üçlüsünü eklersek takım sıkıntı çeker

STSL'de temposunu azıcık yükselten takım rakiplerine çok net üstünlük kuruyor bazen kaliteli ayaklar bile çözüm olamıyor buna (mesela bu seneki Rize ve 17/18 sezonundaki Sivasspor) Tudor döneminde ligi ilk periyotta mahvedebilmiş isek kesinlikle tempomuz sayesindeydi yine tempo üzerinde durmaktan yanayım tempomuzun düşmemesi lazım yüksek tempo ile oynarsak zaten Feghouli-Banega-Babel-Belhanda gibi kaliteli ayaklar rakipleri çözer

Tempolu oyun için
* Fizik/Kondisyon seviyeleri yukarıda bek oyuncuları
* İnanılmaz hücum pres yapabilen bir forvet
* Çapa orta saha olarak durmak bilmeyen bir orta saha
Bu kadronun CL'de guruptan çıkmasını beklemek, temmuzda kar yağmasını beklemek gibi bir şey olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt