Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.600
- 2.181
- 1.748
olabilir ben hatırlamıyorum3 lü savunma oynattı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olabilir ben hatırlamıyorum3 lü savunma oynattı
videoyu izlersen semih ile chedjou oynuyor
Şu kadronun leşliğine bak. Bir de utanmadan Sneijdere sallıyor millet. Resmen Allahın cezası kadrosu
Dayının biri şöyle bir şey yazmış.
"Galatasaray, Savanier rekorunu kısmen düşürdü ve Banega’yı hafta içinde mühürlemeyi umuyor."
Of harika reisKAP'ima dayanma sakin
Yakarım inan yakarım
Diagneyi gönder Çin'e
Banegayi aldır Nef'e
Yine kuş itlafi yapalim
Belhandayi Ben Arfayla degistirmek sizce mantiklimi?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Bu kadronun CL'de guruptan çıkmasını beklemek, temmuzda kar yağmasını beklemek gibi bir şey olur..?
MusleraKadro iyi hoşta Fernando&Mariano ve Nagatomo üçlüsü fiziksel olarak zayıf kalır bunların üzerine fizik olarak çok müthiş olmayan Banega&Babel ve Welbeck üçlüsünü eklersek takım sıkıntı çeker
Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Fernando
Feghouli-Belhanda-Banega-Babel
Welbeck
STSL'de temposunu azıcık yükselten takım rakiplerine çok net üstünlük kuruyor bazen kaliteli ayaklar bile çözüm olamıyor buna (mesela bu seneki Rize ve 17/18 sezonundaki Sivasspor) Tudor döneminde ligi ilk periyotta mahvedebilmiş isek kesinlikle tempomuz sayesindeydi yine tempo üzerinde durmaktan yanayım tempomuzun düşmemesi lazım yüksek tempo ile oynarsak zaten Feghouli-Banega-Babel-Belhanda gibi kaliteli ayaklar rakipleri çözer
Tempolu oyun için
* Fizik/Kondisyon seviyeleri yukarıda bek oyuncuları
* İnanılmaz hücum pres yapabilen bir forvet
* Çapa orta saha olarak durmak bilmeyen bir orta saha
Belhandaya 12m euroya satip
yerine bonservis istemeyen ben arfa
faydali olurmu