- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Banega :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
banega bizde. ozgur ayten sahte muhtemelen
Hee tamamBeyler 4 oyuncuyla kesin anlasma yapildi. Dedigim gibi sartlari da cok guzel. Bu aksam kaynagimla gorusup isimleri de yazacagim izniyle. Banegayi kim ortaya atti bilmiyorum ama kulliyen yalan, bosa heves etmeyelim lutfen
Beyler 4 oyuncuyla kesin anlasma yapildi. Dedigim gibi sartlari da cok guzel. Bu aksam kaynagimla gorusup isimleri de yazacagim izniyle. Banegayi kim ortaya atti bilmiyorum ama kulliyen yalan, bosa heves etmeyelim lutfen
TM Dijital Haber Merkezi’ne net ifadeler kullanan Druetta oyuncusu için "Herkes konuşuyor, herkes bir şeyler yazıp çiziyor acayip bir bilgi kirliliği var ama şu ana kadar resmi bir teklif gelmedi" dedi. (Güneş)
banega bizde. ozgur ayten sahte muhtemelen
acelesi yok. temmuz olmadan gelirHani KAP nerede
4 oyuncunun kaci yerli soyleyebilir misin renktas?Beyler 4 oyuncuyla kesin anlasma yapildi. Dedigim gibi sartlari da cok guzel. Bu aksam kaynagimla gorusup isimleri de yazacagim izniyle. Banegayi kim ortaya atti bilmiyorum ama kulliyen yalan, bosa heves etmeyelim lutfen
biliyorum ama kusup gitmişti. şimdi de banega yalan diyor. reallyÖzgür kardeşimiz kış dönemi rüştünü ıspatladı renkdaş
4 oyuncunun kaci yerli soyleyebilir misin renktas?
Beyler 4 oyuncuyla kesin anlasma yapildi. Dedigim gibi sartlari da cok guzel. Bu aksam kaynagimla gorusup isimleri de yazacagim izniyle. Banegayi kim ortaya atti bilmiyorum ama kulliyen yalan, bosa heves etmeyelim lutfen
demek ki 4 ü de yerli ya da daha önce bizim ligde forma giymiş adamlarHangi oyuncularla anlaştığını bilmiyor ama ne hikmetse Banega olayının yalan olduğunu biliyor
pff
Ne alakasi var yasende ki bu yerli sevdasını ne yapacaz hamzoid ahb