Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wallah gelmese buyuk supriz olur, arjantin medyasi bize cok yakin demisken hele banega kendisi ben bocaya gitmiyecem demisti.

ilginc

wallah gelmese buyuk supriz olur, arjantin medyasi bize cok yakin demisken hele banega kendisi ben bocaya gitmiyecem demisti.

ilginc
Onların kaynağı Avrupa basını
Avrupa basınının kaynağı Türkiye basını
Türkiye basınının kaynağı oturma organları.

4 transferle mi noktalayacaz transfer dönemini. 5. transfer de banega dır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

"Külliyen yalan" ifadesi çok iddialı değil mi yahu neyse. Bilgiler için teşekkürler Özgür.

Beyler 4 oyuncuyla kesin anlasma yapildi. Dedigim gibi sartlari da cok guzel. Bu aksam kaynagimla gorusup isimleri de yazacagim izniyle. Banegayi kim ortaya atti bilmiyorum ama kulliyen yalan, bosa heves etmeyelim lutfen

bu duyumculara bayılıyorum.

duyum aldım anlaştığımız oyuncular var.

kimler?

jimmy durmaz-şener-babel

yapma yaa hiç gündeme gelmemiş isimlerdi duyunca şok olduk!!!!

Beyler 4 oyuncuyla kesin anlasma yapildi. Dedigim gibi sartlari da cok guzel. Bu aksam kaynagimla gorusup isimleri de yazacagim izniyle. Banegayi kim ortaya atti bilmiyorum ama kulliyen yalan, bosa heves etmeyelim lutfen
İddia'ya var mısın. ? :)

Eğer gerçekten külliyen yalansa Banega h.o. yazan arkadaşlar tutuklansın

Saat oldu 6 bugünü de boş geçiyoruz galiba

Joao Felix Marca gazetesine göre Madrid deymis ve 120 milyona Atleticoya transfer olacakmis. 1 sene oynamis genc oyuncu icin o kadar para acayip riskli geliyor bana.

bu duyumculara bayılıyorum.

duyum aldım anlaştığımız oyuncular var.

kimler?

jimmy durmaz-şener-babel

yapma yaa hiç gündeme gelmemiş isimlerdi duyunca şok olduk!!!!

Senin gibi tum gun burasi CHPimbom gibi davranan uyelerdense

Ozgur Ayten gibi attigini vuran renktaslarimizin icini sogutan usta uyeler

Yegdir Arifcim

Başkan geldin yüreğimizi dağladın resmen. Banega yoksa artık isim vermesen de olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt