- 1 Mayıs 2018
- 57.579
- 48.351
- 3.873
wallah gelmese buyuk supriz olur, arjantin medyasi bize cok yakin demisken hele banega kendisi ben bocaya gitmiyecem demisti.
ilginc
ilginc
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi oyuncularla anlaştığını bilmiyor ama ne hikmetse Banega olayının yalan olduğunu biliyor
pff
demek ki 4 ü de yerli ya da daha önce bizim ligde forma giymiş adamlar
Biliyor, sadece kaynagi isim yazmamasini rica ediyor
Onların kaynağı Avrupa basınıwallah gelmese buyuk supriz olur, arjantin medyasi bize cok yakin demisken hele banega kendisi ben bocaya gitmiyecem demisti.
ilginc
Ogrenecegim kelimesi nerede AydincimBir daha oku bakalım kaynağımla görüşüp isim öğreneceğim diyor..
Beyler 4 oyuncuyla kesin anlasma yapildi. Dedigim gibi sartlari da cok guzel. Bu aksam kaynagimla gorusup isimleri de yazacagim izniyle. Banegayi kim ortaya atti bilmiyorum ama kulliyen yalan, bosa heves etmeyelim lutfen
İddia'ya var mısın. ?Beyler 4 oyuncuyla kesin anlasma yapildi. Dedigim gibi sartlari da cok guzel. Bu aksam kaynagimla gorusup isimleri de yazacagim izniyle. Banegayi kim ortaya atti bilmiyorum ama kulliyen yalan, bosa heves etmeyelim lutfen
dedik size. bb ozgur kardesİddia'ya var mısın. ?![]()
İnanmamakta Özgürsün.Banega gelirse o zaman adamın üstüne gidersin.İnanmıyorsan engelle geç.Adamıda küstürmeyinbu duyumculara bayılıyorum.
duyum aldım anlaştığımız oyuncular var.
kimler?
jimmy durmaz-şener-babel
yapma yaa hiç gündeme gelmemiş isimlerdi duyunca şok olduk!!!!
Ogrenecegim dememis. Kaynagini zor durumda birakmamak icin foruma istedigi gibi yazamiyor. Dort isim bayram oncesinden konusuluyordu. Sener Babel Ozornwafor Banega diye tahmin ediliyordu. Neyse...Yeterli mi sallıyor işte
bu duyumculara bayılıyorum.
duyum aldım anlaştığımız oyuncular var.
kimler?
jimmy durmaz-şener-babel
yapma yaa hiç gündeme gelmemiş isimlerdi duyunca şok olduk!!!!
Başkan geldin yüreğimizi dağladın resmen. Banega yoksa artık isim vermesen de olurBeyler 4 oyuncuyla kesin anlasma yapildi. Dedigim gibi sartlari da cok guzel. Bu aksam kaynagimla gorusup isimleri de yazacagim izniyle. Banegayi kim ortaya atti bilmiyorum ama kulliyen yalan, bosa heves etmeyelim lutfen