- 19 Mart 2014
- 29.506
- 30.942
- 2.718
Banega konusunda bana artık soru sormayın. Gerekenleri ..... kardeşimiz vakti gelince açıklayacaktır. Ben bundan sonra Banega ile ilgili konuşmuyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hadi bakalım orta saha için başka bir hayale dalalım
var mı fikri olan?
Banega transferinden daha çok Aytaç Kara ismine sevinirim.
Abi 8 no yok zaten takimda ilk oncelik o olmaliydiBeyler Banegayı şimdi boş verin. Önemli olan diğer eksiklerimizin tamamlanmasıdır.
Joao Felix Marca gazetesine göre Madrid deymis ve 120 milyona Atleticoya transfer olacakmis. 1 sene oynamis genc oyuncu icin o kadar para acayip riskli geliyor bana.
Yeni onliberomuzhadi bakalım orta saha için başka bir hayale dalalım
var mı fikri olan?
Peki 10 milyona deger mi?o biraz zor, en az 10m isterler gibi.
Benfica, Joao Felix'in 120 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini değiştireceğini ve daha yüksek bir bedel belirleyeceğini açıkladı.
Benfica başkanı Vieira: "Joao Felix, Portekiz'in Ronaldo'dan sonra yetiştirdiği en büyük değerlerinden biri"
"Éver Banega Galatasaray'da oynayacak. Hafta içinde duyuru yapılacak. 3 yıllık bir sözleşme imzalayacak. Maliyeti yaklaşık 4m € olacak."Éver Banega va a jugar en el Galatasaray. En la semana se hará el anuncio. Firmará un contrato por tres años. La operación rondará los 4M de euros.
@jorgebaravalle
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onyekuruyla Ndiayenin kesişim noktası mı buYeni onliberomuz![]()
Aynen. Ben aslinda Yarrahimin Bashini yollamistim ama Ndidi olmus nasil olduysa...Onyekuruyla Ndiayenin kesişim noktası mı bu
Çok riskli hem de.Joao Felix Marca gazetesine göre Madrid deymis ve 120 milyona Atleticoya transfer olacakmis. 1 sene oynamis genc oyuncu icin o kadar para acayip riskli geliyor bana.