Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banega nin kendisi bizim tekliften bahsediyor yalan olma ihtimali 0 gelir gelmez o ayrı konu

Istihbarat daki Çocuklar bu Transfer olur diyor.

Levent, Ben ve Medya

vs

Özgür

Göreceğiz ne olacağını.

Şu Galatasaray'da bu iptal oldu bu yalan bu doğru diyen kimseye inanmam hiç bir kaynak bu şekilde bilgi paylaşmaz paylaşıyorsa kulübe kötülük ediyordur.Burada Banega Galatasarayda diyen de oldu yalan diyen de ikisine de katılmıyorum.Kolay bir transfer olduğunu düşünmüyorum.Zaman alacaktır.Al-sat tan dolayı futbolcu satmadan bonservisli futbolcu alamayız çat diye alırsak başımıza bela olur kulüpler futbolcu satmak zorunda olduğumuzu bildikleri için örneğin 6 m euroya Banegayı aldığımızı düşünün der ki X kulüp Diagneye 8 veriyorum satmak zorundasın.Futbolcu satışında da etkili olur bu.Bu yüzden bonservisli futbolcu alma satma zamanları birbirine yakın olur.

Beyler Banegayı şimdi boş verin. Önemli olan diğer eksiklerimizin tamamlanmasıdır.

images

Ewt, asıl eksiklere yönelebiliriz.

Buraya yazılması transferi ne kadar etkiler ?

Bence 0,1 felan boş yere yaygara koparılıyor

Buradan transfer haberi yapan gazetecileri hepimiz biliyoruz

GSC her zaman duyumculugun 1 nolu adresi, transferin kalbinin attigi yer olmustur

Akli olan herhangi bir gazeteci kis transfer deadline olaylarindan sonra Ozgur Ayten'i ozel takibe alir

Levent abi de var, maden burasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt