Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defansımız CL için yeterli değil bence. Özellikle Luyindama beni çok korkutuyor. İkisi de oldukça deneyimsiz. Çok iyiler ama deneyimsizler. Orta sahamız yaşlı ve kırılgan. N'diaye ve Fernando'nun yerine ciğersiz biraz da kafasıyla oynayan bir adam net lazım. (Melo Tipi) Banega iyi, yok demek ayıp olur zaten ama hem defansımız hem orta sahamız şampiyonluğa rağmen CL için kendi adıma korkutucu. Rahat geçilebilir duruyor her iki bölge de.

Ben 2 yıldır Fatih hocanın iskelet kuramadığını düşünüyorum. Scout transferi istiyoruz ama iskelete yıldız, deneyimli oyuncular lazım. Defansı ve orta sahayı dominant yaptıktan sonra kuzey avrupa'dan herhangi bir santrafor zaten gereken katkıyı verir. Elmander tipi birisi. Bizim ligi tekrar alacak bir kadro kurmamız lazım. Umarım planlama lig için yapılıyordur. CL hedefli olacağız 3 kulvar vs diye boşa para harcamak yerine Başakşehir'in yaptığını yapabiliriz. Tek kulvara yönelik nokta atışlar. Diğerleri olursa ne ala. Ama olmazsa da lig şampiyonluğunu sağlama almak lazım.

Karamsarım biraz bu yıl ki transfer politikası konusunda. Sattığın kadar al bitene kadar bir omurga çıkartmayalız. 2 pahalı oyuncu al kapat. Seneye de aynını yap. Kalan bölgelerde sıkıntımız zaten yok. Bilemiyorum açılmasak keşke Şener'di Babel'di Jimmy'di. Kjaer denenebilirdi misal.

"Eğer sözlü tekli resmiyete çevrilirse, Ever Banega Galatasaray'da oynayacak. Teklif, sezonluk 4m €'dan 3 yıllık bir sözleşme."
(@TyCSports Muhabiri)
https://t.co/Rj2oNTMrFM

Belhanda ve Diagne yi satıp kasaya 20 - 25 mio Eur koyamazsak Banega gelmiş gelmemiş bir anlamı olmayacak.

Umarım planlamalar yapılmıştır. Geçen sene bu zamanlarda yapılan hatalar tekrarlanmaz. Tarihimizin belki de en kek CL grubundan Eren ile çıkmaya çalıştık.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Özgür Ayten e güvenin renktaşlar..asla kolpa yok..bir bilgi veriyorsa dayanağı var..

Ali koç ibinesi Banega transferinde araya girmezse bisey bilmiyorum

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Acaba Kruse gelip de Liverpool gibi sahte 9 ile oynayamaz mıyız ?

157301.png
-----------------------------------
184881.png

183574.png

178562.png
-------------------------
193738.png

184134.png

194359.png
-----
234426.png
-----
237556.png
-----
184949.png

182494.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt