Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün KAP gelecek. Hislerim beni yaniltmaz

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Yabanci basinda iddaalar;

Se complica la llegada de Ever Banega a Boca. Su agente ya avanzó con el Galatasaray y está a la espera de una propuesta formal de los turcos. También puede arribar una de Francia en los próximos días por el… César Luis Merlo on Instagram: “Se complica la llegada de Ever Banega a Boca. Su agente ya avanzó con el Galatasaray y está a la espera de una propuesta formal de los…”

"Ever Banega'nın Boca'ya gelişi karmaşık. Menajerinin Galatasaray ile görüşmeleri ilerlemiş ve Galatasaray'dan resmi bir teklif bekliyor. Sevilla'lı oyuncu önümüzdeki birkaç gün içinde Fransa'dan bir teklif alabilir."

@hsnyldrm1979

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

#ÖZELL

Danny Welbeck transferi yaşadığı sık sakatlık problemleri nedeniyle gündemimizden düştü.

Transfer gündemi Galatasaray (Facebook)

Acaba Kruse gelip de Liverpool gibi sahte 9 ile oynayamaz mıyız ?

157301.png
-----------------------------------
184881.png

183574.png

178562.png
-------------------------
193738.png

184134.png

194359.png
-----
234426.png
-----
237556.png
-----
184949.png

182494.png

Bu Beklerle intihar olur

Bakalim 1 yil sozlesmeleri kalan Mariano, Fernando ve Nagatomo takimda kalacak mi

Yok reis şu anda düzene göre yazdım bunu yoksa Fernando&Nagatomo ve Mariano üçlüsü ile kesinlikle sezona girmememiz gerekiyor

Aynen kardeşim.

Biraz Feghoulide bu sistemde sıratabilir diye düşünüyorum. Aslında Belhandanın olduğu yere Fegi çekip sağ tarafta forvet özellikli birini oynatırsak efsane taktik olur

Fernando-Mariano-Nagatomo 3lüsüyle bu seneye başlamayız diye düşünüyorum.

En gitmesi olası olan Mariano. Fernandoya hoca güveniyor kendindede olsa aslında daha yaşı 31 1-2 yıl daha götürür. Nagatomo kalır gibi(en çok gitmesini istediğim)

İngiltere'ye giden varmı bizim yöneticilerden Levent abi bilgi paylastimi bu konuda

Aynen kardeşim.

Biraz Feghoulide bu sistemde sıratabilir diye düşünüyorum. Aslında Belhandanın olduğu yere Fegi çekip sağ tarafta forvet özellikli birini oynatırsak efsane taktik olur
Olabilir reis de Feghouli de Babel de çizgide olmaktansa içeri kat ederek oynayan oyuncular. İçeri girerek Kruse ile ikiye bir oyunlarda rakip defansı çok rahat geçebilecek adamlar ki Kruse de boş adam değil yani gerektiğinde doğrudan 9 numara gibi görev de yapabilir

30 a yakın veya 30 üstü yaşlarda uzun süreli sözleşmelerde her sene için kademeli azalan para teklif edilmeli. Örnek olarak temsili fiyattan 30 yaşında adama ilk yıl 3 milyon. 2. yıla 2.80 milyon. vb diye gitmesi mantıklı olur. Yaşlandıkça daha çok verim alacak değiliz. E alacak verime karşılık verecek ücrette ona göre olmalı

E5303 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt