Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banega'nın maliyeti bu kadar yüksek değil bonservis ve ücret olarak. Ayrıca CL de başarı isteniyorsa, bu tarz oyuncular almadan gruptan bile çıkamayız.
Banega vs gibi oyuncular alsan dahi CL'de başarılı olabileceğinin en ufak bir garantisi yok. Burnumuzun dibinde Juve örneği var. Adamlar Ronaldo'yu aldılar. Kusursuz diyebileceğimiz bir takım nerdeyse ama Hollandalı bebeler patates ettiler.
CL'de başarı bizim gibi takımlar için imkansız. En başta muazzam bir kura şansı lazım. Biz geçen sene buna sahiptik ama kadromuz yeterli değildi. Belki iyi bir santraforumuz olsa Porto'dan 6 puanı almıştık o ayrı konu ama.
CL'ye sürekli katılıp oranın paralarını almak önemli olan. Gol atmadan grubu bitirsen yine 35-40M para alıyorsun.

Muhtemel rakiplerimize bir bakın isterseniz.

Muhtemel rakiplerimizden en alt seviye olanlar:

Zenit
Chelsea
Dortmund
Napoli
Shaktar
Benfica
Lyon
Leverkusen
Salzburg
Valencia
Inter

İsmimizin geçtiği adamlarla, olabilecek en ütopik kadroyu kurayım sana.
Şu kadroyu kursak, bu takımlardan herhangi birini kesin yeneriz diyebilen var mı? Yetenek fukarası Schalke ve Lokomotif bile bizi elek etti geçen yıl...

Muslera

Valencia Luyindama Marcao Moreno

Banega Fernando Savenier

Feghouli M. Kruse Brahimi

Hocanın hayalleri çok büyük ama maalesef cebimiz bu hayaller için çok çok küçük UEFA olmalı hayallerimiz rakiplerle aramızdaki makas çok açıldı maalesef

Luyindama-3.8
Guga-3.5
Dalbert-11.5
Banega-5
Herrera-Free (4 Milyon imza+ 3.3 senelik)
Onyekuru-1.5 Kiralama Bedeli
Babel-Free
Muriqi-3.5
Batshuayi-3 (Kiralık)
Şener-Free
Altay-750.000
Jimmy-Free
Salih-Free
Kaan-4.5
Semih-Free

Mariano-3
Nagatomo-3
Diagne-17
Belhanda-13
Mitroglou-Fesih
Ahmet-1

First Roster

Muslera
Guga-Marcao-Luyindama-Dalbert
Fernando
Feghouli-Banega-Herrera-Onyekuru
Batshuayi

2.nd Roster:

Altay
Şener-Kaan-Semih-Linnes
Yunus-Selçuk-Donk-Jimmy
Babel
Muriqi

Ben bu geri donusu olmayan oyuncu lafina kesinlikle katilmiyorum farzedelim oyuncu 27 yasinda 3 sene oynadi aldigin paraya 7 ye sattin 7 milyon euro gunumuz futbolunda para degil cl iki galibiyet veya tr liginde forma satisi tiribun gelirlerine dogrudan katki ve sezon boyunca sana 6 7 mac rahat alir ucretinj her turlu karsilar kucuk dusunerek borcmu kapanir boyle adamlar hep lazim

yillik ucreti bir xelcuk yarim eren ediyor iki bucuk tarik camdal neyi fazla baneganin
Bu bir kiyaslama degil Tarik 2 aldi diye Muslera'ya 15 v
Ben bu geri donusu olmayan oyuncu lafina kesinlikle katilmiyorum farzedelim oyuncu 27 yasinda 3 sene oynadi aldigin paraya 7 ye sattin 7 milyon euro gunumuz futbolunda para degil cl iki galibiyet veya tr liginde forma satisi tiribun gelirlerine dogrudan katki ve sezon boyunca sana 6 7 mac rahat alir ucretinj her turlu karsilar kucuk dusunerek borcmu kapanir boyle adamlar hep lazim

yillik ucreti bir xelcuk yarim eren ediyor iki bucuk tarik camdal neyi fazla baneganin
Oncelikle Tarik ile kiyaslama yapacaksak o zaman Muslera'ya Feghouli'ye 10-15 milyon euro verelim senelik oldu olacak . Sonucta Tarik gibi hic oynamayan birine 2 verdik iyi olanlara 10 versek azdir diye kendimizi avuturuz . Boyle bir kiyaslama olamaz Luyindama ile Marcao ile yapin kiyaslamayi o zaman . Bizim bulmamiz gereken bizi kurtaracak oyuncu tarzlari bunlardir elbet yuksek profilli oyuncu da olur fakat zaten takimda Feg Muslera Belhanda gibi cok yuksek maasli oyuncular var bunlara yenilerini eklemek ekonomik acidan basarisizlik durumunda bizi cokuse surukler . Bununla beraber Epl La liga vs takimlari icin 7 az olabilir fakat bizim icin oldukca buyuk bir meblag.

Levent abiyi modeste olayindaki duyumda değil.verdigi bilgiden sonra epey sogutmuslardi bazı gerzekler ki modeste İstanbul'a gelip gitmişti
Ama şimdi tekrardan öyle kızmış küsmüş bir adamı bile heyecanlandiran oyuncuya ever banega denir beyler

Almanya-Danimarka u21 maçını izliyorum bu Robert Skov'da fena değil ama ben Skov Olsen'ciyim her türlü ondan daha büyük topçu olacak.

Renktaşım, UEFA'nın bize getirdiği mali sınırlamalar yönünden maaş sorunumuz yok, bonservis sorunumuz var malum. Bu yüzden yönetim ya bonservisi elinde kaliteli ce tecrübeli isimlere ücret+imza parası veriyor, yada Banega'da olduğu gibi düşük bonservisle (4M€) almaya çalışıyor. Bence doğru yoldayız. Zaten Maicon+Serdar'dan kurtulup Luyi+Marcao ile defansta epey maaş tasarrufu etmiştik, bu açıdan da elimiz rahat.
Evet fakat elimizde hala yuksek maasli oyuncular var Muslera Feg Belhanda gibi ki diagne Mitroglou Mariano Nagatomo gibi adamlar da hic az almiyor . Dolayisiyla bunlara ekstra oyuncular eklemek olasi basarisizlikta cok riskli Besiktas benzerini yapti Pepeler geldi fakat basarisiz olunca cokuse gectiler . Onemli olan Uefa kisitlamasina uymak degil . Takimi Ffp kiskacina sokacak pozisyona dusurmemek .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt