Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Eskidi bu Musap bey.. Melo göz kirpiyo..
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eskidi bu Musap bey.. Melo göz kirpiyo..
Keyifler yerinde mi Fehmi?
Banega vs gibi oyuncular alsan dahi CL'de başarılı olabileceğinin en ufak bir garantisi yok. Burnumuzun dibinde Juve örneği var. Adamlar Ronaldo'yu aldılar. Kusursuz diyebileceğimiz bir takım nerdeyse ama Hollandalı bebeler patates ettiler.Banega'nın maliyeti bu kadar yüksek değil bonservis ve ücret olarak. Ayrıca CL de başarı isteniyorsa, bu tarz oyuncular almadan gruptan bile çıkamayız.
1 saat falan Süper Modluktan çık da seni rahatça engelleyeyim sonra tekrardan mod ol.
Tekrar smod olunca engel bir daha kalkar diye tahmin ediyorum
Hakkaten yapmış yorumuMELODAN DUYUM VAR!! H.O.
BİR GALATASARAY SAYFASININ BANEGA İLE İLGİLİ PAYLAŞIMINA MELO'NUN YAPTIĞI YORUM !https://t.co/unfvV5BPdo
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muhtemelen sordu burayi, maasi zamaninda alabiliyoz mu bro dedi gelsede gelmesede ilgilendigimiz icin sormustur. Insallah gelirHakkaten yapmış yorumu
Bu bir kiyaslama degil Tarik 2 aldi diye Muslera'ya 15 vBen bu geri donusu olmayan oyuncu lafina kesinlikle katilmiyorum farzedelim oyuncu 27 yasinda 3 sene oynadi aldigin paraya 7 ye sattin 7 milyon euro gunumuz futbolunda para degil cl iki galibiyet veya tr liginde forma satisi tiribun gelirlerine dogrudan katki ve sezon boyunca sana 6 7 mac rahat alir ucretinj her turlu karsilar kucuk dusunerek borcmu kapanir boyle adamlar hep lazim
yillik ucreti bir xelcuk yarim eren ediyor iki bucuk tarik camdal neyi fazla baneganin
Oncelikle Tarik ile kiyaslama yapacaksak o zaman Muslera'ya Feghouli'ye 10-15 milyon euro verelim senelik oldu olacak . Sonucta Tarik gibi hic oynamayan birine 2 verdik iyi olanlara 10 versek azdir diye kendimizi avuturuz . Boyle bir kiyaslama olamaz Luyindama ile Marcao ile yapin kiyaslamayi o zaman . Bizim bulmamiz gereken bizi kurtaracak oyuncu tarzlari bunlardir elbet yuksek profilli oyuncu da olur fakat zaten takimda Feg Muslera Belhanda gibi cok yuksek maasli oyuncular var bunlara yenilerini eklemek ekonomik acidan basarisizlik durumunda bizi cokuse surukler . Bununla beraber Epl La liga vs takimlari icin 7 az olabilir fakat bizim icin oldukca buyuk bir meblag.Ben bu geri donusu olmayan oyuncu lafina kesinlikle katilmiyorum farzedelim oyuncu 27 yasinda 3 sene oynadi aldigin paraya 7 ye sattin 7 milyon euro gunumuz futbolunda para degil cl iki galibiyet veya tr liginde forma satisi tiribun gelirlerine dogrudan katki ve sezon boyunca sana 6 7 mac rahat alir ucretinj her turlu karsilar kucuk dusunerek borcmu kapanir boyle adamlar hep lazim
yillik ucreti bir xelcuk yarim eren ediyor iki bucuk tarik camdal neyi fazla baneganin
Yok belki engel durmaya devam ediyordur bir deneyelim bunu.
Evet fakat elimizde hala yuksek maasli oyuncular var Muslera Feg Belhanda gibi ki diagne Mitroglou Mariano Nagatomo gibi adamlar da hic az almiyor . Dolayisiyla bunlara ekstra oyuncular eklemek olasi basarisizlikta cok riskli Besiktas benzerini yapti Pepeler geldi fakat basarisiz olunca cokuse gectiler . Onemli olan Uefa kisitlamasina uymak degil . Takimi Ffp kiskacina sokacak pozisyona dusurmemek .Renktaşım, UEFA'nın bize getirdiği mali sınırlamalar yönünden maaş sorunumuz yok, bonservis sorunumuz var malum. Bu yüzden yönetim ya bonservisi elinde kaliteli ce tecrübeli isimlere ücret+imza parası veriyor, yada Banega'da olduğu gibi düşük bonservisle (4M€) almaya çalışıyor. Bence doğru yoldayız. Zaten Maicon+Serdar'dan kurtulup Luyi+Marcao ile defansta epey maaş tasarrufu etmiştik, bu açıdan da elimiz rahat.