Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mu yani ortaya koyduğun ve Arda'nın onu istemeyenlerden daha fanatik Galatasaraylı olduğunu kanıtlayan. Bu koca bir yalan yav. Galatasarayı düşünen, seven adam, en basitinden Avrupa'da kalmayı düşünüyorum der geçerdi.
Eminim arda atleticoya gittiği için bu taraftarın hala ona kızgın olduğunu sanıyordur. Diğer yaptığı eylemlerde çünkü adam hep kendini haklı görüyor

Yuvana hg buyuk kaptan.
83e08f206b1613864a51a2873b7787f7.jpg

Eminim arda atleticoya gittiği için bu taraftarın hala ona kızgın olduğunu sanıyordur. Diğer yaptığı eylemlerde çünkü adam hep kendini haklı görüyor
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Ben yaptıklarından zerre pişman olduğunu düşünmüyorum. Şu an bu takımın başında olan ve bu kulübün efsanelerinden birisi dediğimiz adama karşı bile saygısızlık yapan birinin istenmesine mantıklı bir açıklama getiremiyorum. Gitmeden önce yaşananlar, gittikten sonra yaptıkları, kırk yılda bir turnuvaya katılan bir ülkenin insanının hevesini kursağında bırakan bu adamın Galatasaraya gelmesinin istenmesine benim aklım ermiyor. Öyle söylemedim utandım gibi küçük Emrah yalanlarınız da kendine saklasın.

Sadece bir düzeltme yapmak istiyorum. Bence Emre'nin yaşadığı sakatlıklar dikkate alınmalı,eğer sakatlık yaşamasa bu sezona damga vururdu. (Bence)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok reis ona sonuna kadar katılıyorum ben de Emre sağlam olsaydı bu sezon çok ekstra katkı vereceğine hatta Ljajic'den filan daha fazla skor katkısı vereceğine inanıyordum ama çok can sıkıcı bir sezon geçirdi (yine de bunda da bir hayır vardır diyelim)

Benim demek istediğim Emre Akbaba'nın da Muriqi'nin de kötü oyuncular olduğu değil kesinlikle belli bir performans verecek adamlar da kendi ligimizden transfer yaparken bu kadar sündürüp transfer meselesini bu kadar uzatmanın manasız olduğunu söylemek istedim biz transfer sürecini bu kadar uzatırsak araya Fener'de girer Akbil'de girer yarı fiyatına alabileceğimiz Emre 2 katına çıkar bonservisi

Madem Muriqi'yi almak gibi bir niyetimiz vardı neden Fener'in transfer görüşmesinde ilerlemesini hatta araya Akbil'in de girmesini bekledik ki ? Rize başkanı eline böyle bir fırsat geçmiş ne koparsam kar diye bakıyor yoksa seneye bedava gitmesini izlemek zorunda kalır çıkıp Fener'in teklifi var yok Muriqi Galatasaray'ı istiyor diye haberler de çıkınca Muriqi'nin bonservisi de 2 katına çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt