Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Arkadaşlar bu Sevilla Marcao'yu istiyor değil mi ? Banega ve Kajer ile üstünede 2-3 milyon verip alsınlar Marcao'yu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Kolpay Asma mı amirim?Mal mal kadrolar kurmakta üstüne yok bazılarının
11 temmuza kadar bitirmeye çalışırlar transferi, ha bitirebilirler mi bence bitiremezler11 temmuzda mahkemeden ters bir karar gelip de transfer yapmadan yeni sezona girersek yeni başkan hangi yüzle oturacak o koltuk da acaba merak içindeyim.
Sneijder kadar surecektirBanega konusu 1 ay daha sürer
Ben olsam kılımı kıpırdatmam.Başkan ve yönetimi sevebilirsin de sevmeyebilirsin de Ancak bu adamlar iyi kötü 2 senedir şampiyon oluyorlar camiaya pozitif bir hava katıyorlar.Durum bu kadar iyiyken aynısı bana yapılsaydı ne haliniz varsa görün derdim.11 temmuza kadar bitirmeye çalışırlar transferi, ha bitirebilirler mi bence bitiremezler
Harbiden Marca=Fotomaç gibi bişey değil miydi?Marca güvenilir bir kaynak değil bu arada, Banega Galatasaray ı istemiyor Di marzio falan dese tamam
marcao ve luyindamayla ortasahada banegasıyla ileride muriq vedatla.... yürüyoruz şampiyonluğa
Banega, 10 numarayı Sevilla'da giymeye devam etmek istiyor. Geçtiğimmiz günlerde Aspas'ın düğünü için İspanya'ya gelen Arjantinli şu anda Galatasaray ve Boca'yı düşünmüyor. (Marca)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
???????????Mevlüt Erdinç bence çok iyi transfer, Muğdat yerine alınıyor güzel iş
Takip etmiş bizi instadan???????????
Reis bu almak istediğimizi mi gösteriyorTakip etmiş bizi instadan