- 26 Kasım 2012
- 185.577
- 258.173
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
shutlanmak için güzel 1 saatArkafaslar, Levent Bey ve Ozgur Ayten Bey gerekli aciklamalari yaptilar. Ben gece 03.00 gibi eksik bilgileri de paylasacagim.
Yalniz dun beni kim sikayet ettiyse esefle kiniyorum!!!
1.48'den itibaren izledikten sonra bu isportaciyi bir daha paylasmamaya ozen gosterelim
Ben duyum verecegim demiyorumshutlanmak için güzel 1 saat![]()
Bence duyumlar doğru diye kizgin
vay bugün üyeliğimin 5. yılı olmuş duygulandım
duyumcularimiz bol allaha sukurArkafaslar, Levent Bey ve Ozgur Ayten Bey gerekli aciklamalari yaptilar. Ben gece 03.00 gibi eksik bilgileri de paylasacagim.
saat 3 e kadar duyum bulmaya çalış o zaman rdaşBen duyum verecegim demiyorum![]()
Yaptiklarim yapacaklarimin teminatidir kolpacilara kanmayalımEn kral duyumcu @Serkan Şafak tır, üstad bizi belhandanın gidip kalması hakkında aydınlatır mısınız
Yaptiklarim yapacaklarimin teminatidir kolpacilara kanmayalım
iyi sen takip et o zaman.
eren derdiyok zurnasi hayirli olsun goztepeyeYaptiklarim yapacaklarimin teminatidir kolpacilara kanmayalım
Birseyler yaparizsaat 3 e kadar duyum bulmaya çalış o zaman rdaş![]()
Konudan atilmakla karsi karsiyasin, hadi bakalim bu firsati kacirmayiz artikArkafaslar, Levent Bey ve Ozgur Ayten Bey gerekli aciklamalari yaptilar. Ben gece 03.00 gibi eksik bilgileri de paylasacagim.
brazzers kadrosu verecek gibisin
Yuh saka yaptigimiz bariz belli yahuKonudan atilmakla karsi karsiyasin, hadi bakalim bu firsati kacirmayiz artik![]()